• تاریخ انتشار : 1395/02/04 - 12:21
  • بازدید : 1966

تجلیل از مددکاران مراکز پزشکی تابعه دانشگاه با حضور دکتر پیوندی رییس دانشگاه/سالانه بیش از 200 هزار مددجو از خدمات مددکاری در مراکز تابعه دانشگاه بهره مند می شوند

روابط عمومی معاونت درمان: مراسم تجلیل از مددکاران اجتماعی دانشگاه همزمان با سالروز ولادت حضرت علی(ع) و روز مددکار اجتماعی با حضور دکتر پیوندی رییس دانشگاه اول اردیبهشت ماه در سالن پیامبر اعظم (ص) پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم برگزار شد.

در این مراسم که دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه، دکتر عزیزی رییس پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم، نصیری مشاور رییس دانشگاه در امور خیرین و جمعی از مددکاران اجتماعی شاغل در واحدهای تابعه دانشگاه نیز حضور داشتند، از مددکاران نمونه شاغل در دانشگاه تجلیل به عمل آمد.

دکتر پیوندی رییس دانشگاه در این مراسم ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت علی(ع)، آن حضرت را اسوه بی بدیل مددرسانی به محرومان و نیازمندان ذکر کرد و روز مددکار را به همه مددکاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تبریک گفت.

دکتر پیوندی با اشاره به اهمیت حمایت از نیازمندان در آموزه های دینی گفت: در آموزه های دینی ما اهتمام به رفع حاجات و گرفتاری های همنوعان و هم کیشان جایگاه والایی دارد و خداوند متعال در قرآن کریم بارها اهمیت انفاق و رسیدگی به مستمندان، در راه ماندگان و یتیمان را به مومنان یادآور شده است.

وی با توجه به تعریف سلامت مبنی بر رفاه کامل جسمی، روحی و اجتماعی؛ مددکاری اجتماعی را از ضروریات در انجام ماموریتهای نظام سلامت برشمرد و افزود: پاسخگویی اجتماعی را به عنوان هدف کلان دانشگاه در سال 1395 تعیین کرده ایم که به معنی توجه حداکثری به نیازها، انتظارات و تقاضاهای جامعه، تلاش حداکثری برای برآورده کردن آنها و پذیرفتن مسوولیت مشکلات سلامت جامعه پیرامونی می باشد.

دکتر پیوندی در ادامه گفت: آمارها نشان می دهد در مراکز تابعه دانشگاه سالانه بیش از 200 هزار مددجو (در قالب بیماران نیازمند مالی، بی سرپرست، مجهول الهویه، بی خانمان، موارد کودک آزاری، همسر آزاری و...)  از خدمات مددکاری بهره مند می شوند.

دکتر پیوندی در خاتمه سخنان خود با اشاره به پیشگام و الهام بخش بودن دانشگاه در حوزه مددکاری در نظام سلامت، از خدمات ارزنده همه مددکاران شاغل در دانشگاه قدردانی نمود و اظهار امیدواری کرد به جایگاهی دست یابیم که در هر یک از مراکز تابعه دانشگاه،ضعیف ترین افراد جامعه با اطمینان خاطر برای دریافت خدمات سلامتی مراجعه کنند و تمامی کادر درمانی با میل و رغبت و اشتیاق به وظایف خود برای ارایه خدمات سلامت و درمان بیماری مددجویان عمل کنند.

درادامه مراسم دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه ضمن تبریک روز مددکار به تمامی مددکاران مراکز تابعه دانشگاه خاطرنشان کرد حضور 11 مددکار بصورت پایلوت در بخش اورژانس 5 مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی تابعه دانشگاه عامل مهمی در تامین آرامش خاطر بیماران و همراهان آنان در بدو ورود به بیمارستان به شمار می رود.

سیدصالحی رییس اداره مددکاری معاونت درمان نیز در این مراسم ضمن تبریک ولادت امیرمومنان و روز مددکار پیرامون فرایند فعالیت های مددکاران و مشکلات آنان در مراکز مطالبی بیان کرد.

گفتنی است در این مراسم با اهدای لوح تقدیر از سوی ریاست دانشگاه از مددکاران نمونه دانشگاه؛ زیبا شاهینی از بیمارستان مدرس، اسماعیل راشدی از بیمارستان طالقانی، زهرا برزآبادی فراهانی از بیمارستان شهدای تجریش، فریده ابراهیمی نیا از بیمارستان امام حسین(ع)، زهرا تروند از بیمارستان لقمان حکیم، زهرا خنجر نسیم از بیمارستان کودکان مفید و پروانه سلحشور از بیمارستان مهدیه تجلیل بعمل آمد. همچنین دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه با اهدای هدیه ای به مناسبت روز مددکار از زحمات تمامی مددکاران شاغل در مراکز تابعه دانشگاه قدردانی کرد.