• تاریخ انتشار : 1399/10/23 - 10:27
مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار کرد:

وبینار آشنایی با اورژانس ها و بیماری های شایع در اطفال

مدیریت پرستاری وبینار آشنایی با اورژانس¬ها و بیماری¬های شایع در اطفال را برگزار کرد

مدیریت پرستاری دانشگاه وبینار آموزشی آشنایی با اورژانس ها و بیماری های شایع در اطفال را برای گروه هدف پزشکان عمومی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کلاس آموزشی مذکور بصورت وبینار و در راستای مداخلات توصیه شده در کمیته های مرگ و میر اطفال 59-1 ماهه در خصوص لزوم برگزاری کلاس­های آموزشی اورژانس­ها و بیماری­های شایع در اطفال جهت پزشکان عمومی در روز یکشنبه 21 دی ماه برگزار شد.

وبینار مذکور با همکاری استادان برجسته گروه اطفال دانشگاه و مرکز پزشکی آموزشی و درمانی شهدای تجریش و همت مدیریت پرستاری دانشگاه و با هدف کاهش مرگ و میر اطفال 59-1 ماهه در مرکز شهدای تجریش تشکیل شد.

حاضرین در در ابتدای وبینار یاد و خاطره دکتر مهتا فاطمه بصیر فوق تخصص نوزادان و رئیس بخش نوزادان و NICUبیمارستان شهدای تجریش و یکی از سخنرانان وبینار را با ذکر فاتحه گرامی داشتند.

سپس آقایان دکتر حلیمی، دکتر ساکت و دکتر ناصح مطابق برنامه به طرح مباحث آموزشی خود پرداختند و در پایان هر مبحث به سوالات شرکت کنندگان به صورت مجازی پاسخ دادند.

لازم به ذکر است که اجرای برنامه نظام کشوری مرگ و میر 59-1 ماهه در دانشگاه های علوم پزشکی کشور از ابتدای سال 1386 شروع شد. این نظام با هدف کلی کاهش مرگ و میر کودکان از طریق بررسی تاریخچه هر مورد مرگ کودک از زمان بروز اولین علامت خطر تا زمان فوت و شناخت عوامل موثر قابل مداخله در مرگ کودکان، تلاش می کند تا با برنامه­ریزی و اجرای اقدامات اصلاحی، این عوامل را کنترل یا اثر آن­ها را کاهش دهد.