• تاریخ انتشار : 1395/02/28 - 10:00
دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در مراسم تقدیر از دست اندر کاران پیوند:

25000 نفر در کشور در لیست انتظار پیوند قرار دارند

کتر رحمانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حاشیه مراسم تقدیر از عوامل اجرایی پیوند اعضای دانشگاه و در پاسخ به سوال خبرنگاران درخصوص تعداد مراکز پیوند اعضاء در کشور و لیست منتظران پیوند گفت...

25000 نفر در کشور در لیست انتظار پیوند قرار دارند

دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حاشیه مراسم تقدیر از عوامل اجرایی پیوند اعضای دانشگاه و در پاسخ به سوال خبرنگاران درخصوص تعداد مراکز پیوند اعضاء در کشور و لیست منتظران پیوند گفت: در سطح مراکز دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 5 مرکز مسیح دانشوری، لبافی نژاد، مدرس، شهدای تجریش و آیت الله طالقانی در امر پیوند اعضاء فعال هستند و آنچه از آمار کشوری در اختیار ما قرار گرفته است در حال حاضر 25000  نفر در لیست انتظار پیوند هستند که درصد آن متقاضیان کلیه است ضمن این که هر سال 4000 نفر به این لیست اضافه می شود.

دکتر رحمانی  در خصوص هزینه انجام اعمال پیوند گفت: هزینه های این گونه اعمال بسیار بالا است و با برنامه ریزی انجام شده در قالب طرح تحول سلامت در حال حاضر عمده هزینه های بستری و بیمارستانی گیرنده عضو پیوندی از طریق بیمه ها پرداخت می گردد و هزینه باقی مانده نیز از محل منابع دانشگاهی پرداخت می شود، ضمن اینکه در خصوص هزینه های دهنده عضو که دچار مرگ مغزی شده است پرداخت هیچ گونه هزینه ای به عهده بستگان و خانواده آن فرد وجود ندارد و این مراحل به صورت رایگان انجام می پذیرد.

معاون درمان دانشگاه تعداد مراکز انجام اعمال پیوند اعضاء را در سطح کشور ناکافی دانست و با اشاره به نیاز فراوان دهندگان و گیرندگان عضو پیوندی به وجود اتاق عمل های کافی و نیز تخت های مراقبت ویژه ((ICU  ابراز امیدواری کرد، با حمایت دولت، مردم و خیرین سلامت بتوان گامهای موثر و بلندی برای توسعه امکانات این حوزه برداشت.