• تاریخ انتشار : 1403/06/28 - 10:15

26 شهریور، روز جهانی ایمنی بیمار

دکتر شهریار جانبازی مدیر خدمات بیمارستانی ، 26 شهریور ماه ، 17 سپتامبر روز جهانی ایمنی بیمار را تبریک گفت.

26 شهریور روز جهانی ایمنی بیمار
مدیر خدمات بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پیامی روز جهانی ایمنی بیمار را تبریک گفت:

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، متن پیام بدین صورت است:

ایمنی بیمار، عبارت است از عدم وجود آسیب‌ های قابل پیشگیری و همچنین کاهش خطر آسیب‌ های بی‌ مورد مرتبط با مراقبت‌ های سلامت، به کمترین حد قابل قبول با به‌ رسمیت شناختن « ایمنی بیمار» به‌ عنوان یک اولویت جهانی سلامت، تمام ۱۹۴ کشور عضو WHO، تعیین روز جهانی ایمنی بیمار را تأیید کردند و ۱۷ سپتامبر را به نام روز جهانی ایمنی بیمار، نام‌ گذاری نمودند.

روز جهانی ایمنی بیمار فرصتی برای افزایش آگاهی عمومی و تقویت همکاری بین بیماران، کارکنان بهداشتی، سیاست گذاران و رهبران مراقبت‌ های بهداشتی برای بهبود ایمنی بیمار است.

ایمنی بیمار، به دنبال پیشگیری و کاهش خطرات، خطاها و آسیب‌ هایی است که در حین ارائه‌ ی خدمات سلامت، برای بیماران ایجاد می‌ شود از این رو در سال گذشته بیشتر از 60 مورد بازدید نظارتی در این حوزه صورت گرفت که منجر به اصلاح برخی فرایندهای سال جاری در بیمارستان ها و مراکز درمانی شد.

**  اساس ایمنی بیمار،بهبود مداوم بر پایه‌ ی  یادگیری از خطاها و وقایع ناگوار  می‌ باشد   **

موضوع امسال « ارتقا تشخیص بیماری برای ایمنی بیمار» است که به اهمیت تشخیص صحیح و به موقع در تضمین ایمنی بیمار و بهبود نتایج سلامت تاکید دارد‌ .

روز جهانی ایمنی بیمار  به همبستگی جهانی برای اقدام فوری جهت کاهش آسیب‌ های قابل اجتناب کمک می‌ نماید و هدف از توجه به آن، افزایش آگاهی و درک جهانی درباره ایمنی بیمار است. بدین جهت ارتقای ایمنی بیمار را می‌ توان در زمره مهم‌ ترین عوامل موثر در افزایش کیفیت خدمات درمانی داشت که در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می‌ باشد.

لازم بذکر است در تاریخ 27 شهریورماه سال جاری اکرم محمدرضایی، کارشناس برنامه ایمنی بیمار این معاونت، با حضور معاون درمان محترم وزرات بهداشت مورد تقدیر قرار گرفت.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان