×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :118
خدمت رسانی کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم ارتحال امام خمینی (ره) + تصویر
روابط عمومی معاونت درمان:

خدمت رسانی کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم ارتحال امام خمینی (ره) + تصویر

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سی امین مراسم ارتحال امام خمینی (ره) با برپایی درمانگاه صحرایی به زائران و بیماران خدمات درمانی ارائه کرد

اقدامات انجام شده از سوی مدیریت پرستاری دانشگاه در اجرای طرح ملی کنترل فشارخون
روابط عمومی معاونت درمان:

اقدامات انجام شده از سوی مدیریت پرستاری دانشگاه در اجرای طرح ملی کنترل فشارخون

همگام با اجرای طرح بسیج ملی غربالگری فشار خون در سطح کشور و اقدامات گسترده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، روابط عمومی دانشگاه درخصوص اقدامات حوزه درمان در این طرح ملی با خانم دکتر عظیمی مدیر پرستاری دانشگاه گفتگو کرد

سامانه یکپارچه نوبت دهی الکترونیکی به بیماران در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی راه اندازی شد
روابط عمومی معاونت درمان:

سامانه یکپارچه نوبت دهی الکترونیکی به بیماران در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی راه اندازی شد

سامانه یکپارچه نوبت دهی الکترونیکی به منظور ارائه خدمات بهتر و افزایش رضایتمندی بیماران در کلیه بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه راه اندازی شد

اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سی امین مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره)
روابط عمومی معاونت درمان:

اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سی امین مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره)

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در آستانه برگزاري مراسم سی امین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی(ره) از آمادگی تمام مراکز درمانی و تیم های عملیات امدادی دانشگاه خبر داد

نان؛ مهمترین منبع دریافت نمک نهفته در سبد غذایی ایرانیان/سرانه مصرف نمک طعام در ایران بیش از ۲ برابر استاندارد جهانی است
روابط عمومی معاونت درمان:

نان؛ مهمترین منبع دریافت نمک نهفته در سبد غذایی ایرانیان/سرانه مصرف نمک طعام در ایران بیش از ۲ برابر استاندارد جهانی است

دکتر هدایت حسینی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: براساس نتایج مطالعات انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور؛ نان، پنیر و دوغ مهمترین منابع دریافت نمک نهفته در سبد غذایی ایرانیان هستند

هیجدهمین دوره آموزش مهارتی گردشگری سلامت برگزار می شود
روابط عمومی معاونت درمان:

هیجدهمین دوره آموزش مهارتی گردشگری سلامت برگزار می شود

هیجدهمین دوره آموزش مهارتی گردشگری سلامت به همت دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست