• تاریخ انتشار : 1395/02/21 - 12:19

نشست سوپروایزران آموزشی مراکز پزشکی درمانی و آموزشی تحت پوشش دانشگاه در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه سوپروایزران آموزشی مراکز تابعه دانشگاه در روز دوشنبه 20 اردیبهشت ماه در سالن جلسات معاونت درمان برگزار شد.

در این جلسه که 16 نفر از سوپروایزران آموزشی حضور داشتند، ضمن بیان مطالبی درخصوص برگزاری دوره مراقبت های پرستاری ویژه و اولویت های آموزش پرستاری، پیرامون حضور مقطعی و ترک خدمت نیروهای شرکتی و اختلال در روند آموزش، حضور نامنظم دانشجویان پرستاری عرصه، آموزش نیروهای جدید الورود به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در خاتمه در زمینه توانمندسازی پرستاران در اجرای فرایندهای پرستاری، هماهنگی با دانشکده پرستاری جهت تدریس دوره های آموزشی توسط اعضای هیات علمی و ارزیابی اثربخشی دوره های آموزشی پیشنهادات و راهکارهایی ارائه شد.