اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

فرایند درخواست کار دانشجویی

-          چه مدارکی برای انجام کار دانشجویی مورد نیاز است؟

دانشجویان متقاضی کار دانشجویی با در دست داشتن گواهی اشتغال به تحصیل (با ذکر معدل و تعداد واحد گذرانده) و کارت واکسن کووید -19 و هپاتیت می توانند اقدام کنند.

-          حداقل زمان کار دانشجویی در مراکز دانشگاهی چقدر است؟

دانشجویان گروه پرستاری طبق قرارداد و آیین نامه موظف به انجام 6 ماه (به ازای هر ماه 100 ساعت) کار دانشجویی می باشند.

-          شرط معدل و تعداد واحد گذرانده چقدر می باشد؟

دانشجویان گروه پرستاری می بایست معدل بالای 14 و حداقل 75 واحد گذرانده باشند.

فرایند بازنشستگی

-          شرط انجام فرایند بازنشستگی چیست؟

فرد متقاضی بازنشستگی می بایست دارای 25 سال سابقه کار باشد و با موافقت مدیریت پرستاری و ریاست مرکز درخواست بازنشستگی دهد.

-          مدارک مورد نیاز برای ارسال درخواست بازنشستگی چیست؟

درخواست کتبی فرد درخواست کننده (با استفاده از قانون مشاغل سخت و زیان آور) – آخرین حکم کارگزینی – خلاصه سوابق خدمتی

فرایند دریافت گواهی اشتغال به کار

-          شرایط دریافت گواهی اشتغال از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی چیست؟

1-       در بیمارستان های تحت پوشش این دانشگاه مشغول بکار باشید.

2-       گواهی تایید اشتغال از بیمارستان محل خدمت خطاب به معاون درمان دانشگاه اتوماسیون شود.

-          گواهی شامل چه اطلاعاتی باشد؟

نام و نام خانوادگی، نام پدر، کد ملی، سمت، بخش محل خدمت، زمان شروع و پایان خدمت

-          چه مدارکی پیوست نامه بیمارستان باشد؟

دانشنامه، پایان طرح، حکم کارگزینی یا قرارداد کار

3-       ارسال تاییدیه گواهی اشتغال از معاونت درمان به معاونت توسعه و مدیریت منابع

4-       تایید شرح وظایف عمومی و تخصصی مصوب وزارت متبوع با مهر دبیرخانه معاونت درمان

5-       مراجعه حضوری به معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه جهت دریافت گواهی اشتغال

-           برای مراجعه حضوری به معاونت توسعه و مدیریت منابع چه مدارکی به همراه داشته باشید؟   یک قطعه عکس

فرایند نقل و انتقالات دانشگاه

-          روند درخواست انتقال به سایر دانشگاهها چگونه است؟

درخواست باید از طریق ثبت نام در سامانه نقل و انتقالات به آدرس transfer.behdasht.gov.ir انجام شود. سپس مرکز / بیمارستان با اعلام نظر به معاونت درمان ارجاع شده و سپس در کمیته معاونت با ثبت نظر جهت طرح در کمیته نقل و انتقالات دانشگاه ارجاع می شود.

-          آیا جابجایی بدون جایگزین انجام می شود؟

جابجایی صرفاً با جایگزین همتراز انجام می شود.

-          آیا با جابجایی با جایگزین غیر هم رشته ( پرستار با کارشناس اتاق عمل و هوشبری و بالعکس) موافقت می شود؟

خیر باید هم رشته باشند.

-          با جابجایی با چه سابقه ای موافقت میشود؟

با جابجایی زیر 15 سال موافقت می شود.

-          فردی که در مرخصی باشد می تواند درخواست جابجایی بدهد؟

خیر، بدلیل اینکه انتقال فقط با ثبت نام در سامانه نقل و انتقالات میسر است افرادی که در مرخصی طولانی و یا استعلاجی هستند سامانه بطور هوشمند دسترسی جهت ثبت نام نمی دهد.

-          زمان های برگزاری کمیته نقل و انتقالات دانشگاه از پیش تعیین شده است؟

خیر، معمولاً ماهیانه برگزار می شود.

-          متقاضیان انتقال از سایر دانشگاهها هم باید از طریق ثبت نام در سامانه نقل و انتقالات اقدام کنند؟

خیر، در ابتدا باید درخواست کتبی و تصویر حکم استخدامی را به معاونت درمان (مدیریت پرستاری) ارائه داده و سپس هماهنگی با مدیر پرستاری مرکز تعیین شده، انجام شود و در صورت موافقت مرکز، مکاتبات جهت طرح در کمیته نقل و انتقالات انجام شده و در صورت موافقت کمیته دانشگاه، با ایجاد دسترسی به فرد مبادرت به ثبت نام در سامانه مذکور نماید.

-          آیا افرادی که دارای تعهد (پیمانی) می باشند می توانند درخواست انتقال به سایر دانشگاهها بدهند؟

بله مشروط به معرفی جایگزین همتراز ( هم رشته تحصیلی)

-          نحوء انتقال در استخدام رسمی ، تبصره 3 به چه شکل می باشد؟

در استخدام رسمی تا 2 سال بصورت مأمور و سپس انتقال قطعی و در تبصره 3 از ابتدا با انتقال قطعی موافقت می شود.

-          چه افرادی قادر به ثبت نام در سامانه نقل و انتقالات نمی باشند؟

افرادی که از سایر دانشگاه ها قصد انتقال دارند ( توضیح داده شده است)، افرادی که در مرخصی و استعلاجی طولانی هستند و افرادی که پرونده باز در تخلفات دارند.

فرایند جذب نیروهای طرحی و خرید خدمت در دانشگاه

-         برای اینکه بتوانیم در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه شهید بهشتی طرح خود را شروع کنیم، چگونه اقدام نماییم؟

برای شروع طرح، ابتدا باید در سامانه رشد وزارت بهداشت ثبت نام نموده و بعد از تکمیل اطلاعات درخواستی و بارگزاری مدارک مورد نیاز در این سامانه، کد رهگیری برای شما صادر می شود که نشانه تایید ثبت نام شما می باشد و شما در لیست انتظار قرار می گیرید. جهت اطلاع از زمان و نحوه صدور ابلاغ یا معرفینامه می توانید با همراه داشتن کد ملی و کد رهگیری به نیروی انسانی دانشگاه مراجعه نمایید.

-         آیا می توانیم در سامانه رشد، بیمارستان دلخواه جهت انجام طرح را انتخاب نماییم؟

خیر، شما میتوانید فقط دانشگاه خود را انتخاب نمایید و مجاز به انتخاب بیمارستان نیستید.  بیمارستان ها  بر اساس نیاز فصلی و تعداد خروجی طرحی در هر فصل تعیین می گردند.

-         مدت سه ماه است که در سامانه ثبت نام نموده و در لیست انتظار هستم، برای پیگیری کارهای طرح به کجا مراجعه نماییم؟

نیروی انسانی دانشگاه

-         برای جذب شرکتی در بیمارستانهای دانشگاه شهید بهشتی چگونه اقدام نماییم؟

برای جذب در قالب خرید خدمت یا شرکتی باید از بیمارستانها سوال نمایید. باید مجوز لازم جهت جذب نیروی شرکتی را داشته باشند.

فرایند استخدام کادر پرستاری در دانشگاه

-         استخدام رسمی، پیمانی و قراردادی کادر پرستاری در دانشگاه­ به چه نحو می باشد؟

جهت استخدام رسمی، پیمانی و قراردادی کادر پرستاری در دانشگاه­های علوم پزشکی اطلاع رسانی­ها در سایت www: sanjeshp.ir  انجام می­شود. در صورت برگزاری آزمون استخدامی جهت تکمیل اطلاعات در این خصوص از کارگزینی و دفاتر پرستاری مراکز و بیمارستان های تحت پوشش سوال شود.