• تاریخ انتشار : 1399/10/30 - 10:40
مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار کرد:

برگزاری کمیته های برنامه مدیریت درمان سکته حاد قلبی و مغزی در معاونت درمان

برگزاری کمیته های برنامه مدیریت درمان سکته حاد قلبی و مغزی در معاونت درمان

کمیته های برنامه مدیریت درمان سکته حاد قلبی و مغزی با هدف بررسی چالش ها، مشکلات و ارائه راه حل های موثر در اجرای هرچه بهتر برنامه های مذکور در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کمیته های برنامه مدیریت درمان سکته حاد قلبی و مغزی با حضور دکتر بهرام چوبان قلعه جوق معاون فنی معاونت درمان، کارشناس وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های دانشگاه، مدیر پرستاری معاونت درمان، استادان فوکال پوینت برنامه ها، مدیران پرستاری، روسا و سرپرستاران بخش های مربوطه در روز سه شنبه 23 دی ماه در معاونت درمان تشکیل شد.

گفتنی است سکته مغزی و قلبی بعنوان یکی از علل اصلی مرگ و میر و ناتوانی در سراسر جهان شناخته می شوند که می توانند هزینه های درمانی و بازتوانی و ازکارافتادگی قسمتی از نیروهای کار مفید را بر سلامت جامعه و خانواده تحمیل نماید، به همین دلیل در سال های اخیر اجرای این برنامه ها با جدیت در دانشگاه های علوم پزشکی کشور آغاز شد.

شایان ذکر است آخرین ویرایش شناسنامه های برنامه سکته حاد قلبی و مغزی در سایت معاونت درمان، قسمت دستورالعمل های مدیریت پرستاری به آدرس treatment.sbmu.ac.ir  قابل دسترسی می باشد.