• تاریخ انتشار : 1395/12/17 - 11:43
  • بازدید : 1956

برگزاری دومین جشنواره كشوري ترويج زايمان طبيعي با حضور معاون درمان وزارت بهداشت

روابط عمومی معاونت درمان: دومين جشنواره كشوري ترويج زايمان طبيعي با حضور دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، رؤسا و معاونان دانشگاه های علوم پزشکی در روز دوشنبه 16 اسفندماه برگزار شد.

این جشنواره که به همت مسئولان اداره مامایی وزارت بهداشت و كارشناسان واحد مامايي سراسر كشور با همكاري بيمارستانهاي خصوصي و دولتي منتخب تشکیل شد؛ توانمندی ها و اقدامات صورت گرفته در حوزه ترویج زایمان طبیعی ارائه شد، و برترین ها مورد تقدیر قرار گرفتند.

گفتنی است در حاشیه این جشنواره، دانشگاه علوم پزشکی شهيد بهشتي و بيمارستانهاي منتخب با ایجاد غرفه به ارائه توانمندي ها، دستاوردها، پيشنهادها و نوآوري ها در حيطه ترويج زايمان طبيعي پرداختند.همچنین در بین بازديد كنندگان بسته های آموزشي، هدايا و تغذيه نیز توزیع شد.

در خاتمه در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از بيمارستان شهداي تجريش، بيمارستان بقيه الله الاعظم، بيمارستان شهيد دکتر مفتح ورامين، بيمارستان فرمانيه، بيمارستان وليعصر (ع) ناجا، كه در تمامي حيطه ها فعاليت هاي بسزايي داشتند تقدیر شد.

همچنین در حاشیه بازدید دكتر آقاجاني و هيئت همراه از غرفه واحد مامایی معاونت درمان دانشگاه، كيك اولين سالگرد استقلال فعالیت واحد مامايي توسط ايشان برش خورد.

برگزاری دومین جشنواره كشوري ترويج زايمان طبيعي با حضور معاون درمان وزارت بهداشت