• تاریخ انتشار : 1403/03/01 - 14:33

آماده باش مراکز درمانی در روز تشییع پیکر شهدای خدمت

بنابر ابلاغ وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، با اعلام تعطیلی روز چهارشنبه کلیه بیمارستان های دانشگاهی و غیردانشگاهی تحت پوشش دانشگاه به روال سابق خدمات درمانی ارائه می کنند

آماده باش مراکز درمانی در روز تشییع پیکر شهدای خدمت

بنابر ابلاغ وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، با اعلام تعطیلی روز چهارشنبه کلیه بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی تحت پوشش دانشگاه به روال سابق خدمات درمانی ارائه می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آماده باش مراکز درمانی به منظور برگزاری مراسم تشییع خادم الرضا (ع) آیت اله رئیسی رئیس جمهور انقلابی و همراهان ایشان در روز چهارشنبه ۲ خرداد ماه به کلیه مراکز درمانی دانشگاهی و غیردانشگاهی ابلاغ شد.

خدمت رسانی به بیماران به خصوص بصورت درمانگاهی و انجام اعمال جراحی در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه با توجه به پیش بینی حجم فزاینده جمعیت مردمی جهت شرکت در این مراسم، از روز چهارشنبه لغایت جمعه ۴ خرداد ماه ۱۴۰۳ به قوت خود باقی است.

کلیه مراکز تشخیصی و درمانی اعم از دانشگاهی، عمومی، غیردولتی، خصوصی و خیریه به ویژه بیمارستان‌های مسیر تردد برگزاری مراسم آمادگی کامل جهت پذیرش بیماران و مصدومین احتمالی را دارند.

شایان ذکر است در کلیه مراکز درمانی بخش‌های درمانگاه، اتاق عمل و بخش‌های ویژه و بستری فعال و علاوه بر خدمات معمول با حداکثر ظرفیت به مراجعه کنندگان خدمت رسانی انجام می‌شود.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان