• تاریخ انتشار : 1402/11/26 - 10:58
معاون درمان دانشگاه گفت:

آمادگی برای ارایه خدمات درمانی به بیماران خارجی

توریسم سلامت در بخش خصوصی می تواند بسیار موفق عمل کند و اکنون با مشارکت بخش دولتی به توانمندیهای موفقی در این زمینه رسیده ایم و باید توسعه یابند

آمادگی برای ارایه خدمات درمانی به بیماران خارجی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از آمادگی ارائه خدمات درمانی با کیفیت به بیماران خارجی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در حاشیه بازدید از نمایشگاه گردشگری سلامت، ظرفیت و توانمندی ایران در حوزه ارایه خدمات درمانی به بیماران غیرایرانی با کیفیت توصیف کرد.

معاون درمان دانشگاه، گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دارای ۷۳ بیمارستان دولتی، نظامی و خصوص بوده و جمعیت ۶ میلیون نفری را برای ارایه خدمات درمانی تحت پوشش دارد.

وی اظهار کرد: در حال حاضر ۵۰ مرکز جراحی فوق تخصصی در کشور اعمال پیوند کبد، کلیه، مجاری ادرار را انجام می‌دهند و با توجه به اینکه مراکز درمانی ما ظرفیت‌های بالایی در ارایه خدمات به بیماران دارند، در حوزه جذب گردشگر سلامت نیز به منظور افزایش درآمد ارزی و توسعه بیمارستانها می‌توانند نقش آفرین باشند.

دکتر زندی تاکید کرد: توریسم سلامت در بخش خصوصی می‌تواند بسیار موفق عمل کند و اکنون با مشارکت بخش دولتی به توانمندیهای موفقی در این زمینه رسیده‌ایمو باید توسعه یابند.

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور در هفدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته ظرفیت‌ های سه دانشکده، شش بیمارستان دانشگاهی و همچنین دو بیمارستان غیردانشگاهی تحت نظارت خود را برای جذب گدشگر سلامت ارایه کرد.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان

تصاویر

آمادگی برای ارایه خدمات درمانی به بیماران خارجی آمادگی برای ارایه خدمات درمانی به بیماران خارجی