اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

آموزش مبانی مراقبتهای پس از احیا قلبی-ریوی

هفتمین وبینار یکساعته با عنوان مبانی مراقبتهای پس از احیاء قلبی –ریوی برگزار شد

آموزش مبانی مراقبتهای پس از احیاء قلبی –ریوی

هفتمین وبینار یکساعته با عنوان مبانی مراقبتهای پس از احیاء قلبی ریوی   برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، هفتمین وبینار یکساعته با همکاری دکتر سید حسین ارهالی و دکتر نوید شفیق فوق تخصص‌های مراقبت‌های ویژه و عضو هیئت علمی مراقبت‌های ویژه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

تعریف مراقبت‌های پس از احیاء و تکنولوژی‌های جدید احیاء از مهمترین عناوین مطرح شده در این وبینار بود.

گفتنی است هدف از برگزاری وبینارهای یکساعته مستمر؛ ایجاد آگاهی، حساسیت زایی، تغییر نگرش، انگیزه و رقابت صحیح در بین مدیران ارشد مراکز تحت پوشش و درس آموزی و الگوگیری از تجارب اثربخش است.

شایان ذکر است وبینارهای یک ساعته به همت واحد وقایع ناخواسته درمانی مدیریت نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه در روزهای شنبه هفته دوم و چهارم هر ماه برگزار می‌ شود. در این وبینار با همکاری مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهدای تجریش برگزار شد.

برای مشاهده فایل تصویری هفتمین وبینار که در روز شنبه   25 آذر ماه برگزار شد، بر روی لینک زیر کلیک کنید.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان
  • گروه خبری : 136756

تصاویر

آموزش مبانی مراقبتهای پس از احیاء قلبی –ریوی آموزش مبانی مراقبتهای پس از احیاء قلبی –ریوی