• تاریخ انتشار : 1401/03/14 - 20:10
توسط تیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

ارائه خدمات درمانگاهی و اورژانس سیار در مراسم ارتحال امام خمینی(ره) / قدردانی رئیس دانشگاه از تلاش همکاران

مرکز مدیریت حوادث و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با برپایی درمانگاه و استقرار تیم اورژانس سیار به زائرین حاضر در مراسم ارتحال امام خمینی (ره) خدمات بهداشتی و درمانی ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، درمانگاه و اورژانس سیار دانشگاه برای ارایه خدمات درمانی و بهداشتی، از ظهر روز جمعه ۱۳ خردادماه با تجهیزات کامل در ضلع شمالی حرم مطهر برپا شد.

به منظور ارایه اخدمات درمانی، از ظهر روز جمعه ۱۳ خردادماه درمانگاه و اورژانس سیار دانشگاه با تجهیزات کامل در ضلع شمال حرم مطهر برپا شد، که تا پایان مراسم به زائران و بیماران خدمات درمانی ارایه کرد.

در طول مدت استقرار این درمانگاه در حرم مطهر امام راحل (ره) بیماران  و مراجعان در درمانگاه های جداگانه با حضور سه پزشک متخصص داخلی، سه پزشک متخصص طب اورژانس، سه نفر پزشک عمومی و شش  پرستار از خدمات درمانی سرپایی بهره مند شدند.

علاوه بر تیم پشتیبانی و لجستیک، تیم درمانی اعزام شده و  کارشناسان مبارزه با بیماری ها و چهار دستگاه آمبولانس مجهز به همراه تکنسین فوریت های پزشکی حضور دارند.

همچنین در صورت نیاز به خدمات تخصصی تر با حضور چهار دستگاه آمبولانس، شرایط اعزام به بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه فراهم شده بود.

گفتنی است، به تمامی مراکز درمانی تحت نظارت دانشگاه برای پذیرش و درمان رایگان بیماران اعزامی آماده باش لازم اعلام شده بود.

همچنین کاروان های اعزامی از شهرستان ها در طول مسیر حضور در مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره)، توسط آمبولانس های پایگاه های ۱۱۵ مشایعت شدند.

دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه نیز در غروب روز جمعه با حضور در این درمانگاه، از تلاش های کادر بهداشتی و درمانی مستقر قدردانی و خدمات ارایه شده را مطلوب ارزیابی کرد.

رییس دانشگاه در این بازدید، با اشاره به حضور شکوهمند مردم و همچنین مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم بزرگداشت حضرت امام خمینی (ره)، حضور پرشور مردم را نشانه وفاداری به آرمان های امام راحل و انقلاب دانست.

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از حمایت های رئیس دانشگاه، همکاری سایر معاونت ها، حراست، روابط عمومی دانشگاه، مراکز درمانی تابعه، اورژانس 115، مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه و همکاران حوزه بهداشت و درمان که در برپایی هر چه باشکوهتر این مراسم نقش بسزایی داشتند، قدردانی می کند.