• تاریخ انتشار : 1403/05/31 - 11:51

اعزام دو گروه کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به منظور استقرار در مرزهای غربی کشور

اعزام دو گروه کادر درمانی در تاریخ های 23 و 30 مردادماه سال 1403 به مناسبت مراسم اربعین حسینی و به منظور استقرار در مرزهای غربی کشور و ایجاد بیمارستان صحرایی به محل های تعیین شده اعزام شدند.

اعزام کادردرمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به منظور استقرار در مرزهای غربی کشور
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ، دو گروه کادر درمانی به منظور استقرار در مرزهای غربی کشور در تاریخ های 23 و 30 مردادماه اعزام شدند.

دکتر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه با اشاره به مشارکت دانشگاه در تامین نیروی انسانی برای ارائه خدمات در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی افزود: همانند سال‌های گذشته کادر درمانی به استان کرمانشاه و مرز خسروی کشور اعزام شدند.

وی خاطرنشان کرد که نیروهای اعزامی شامل متخصصین داخلی ، قلب، جراحی عمومی، ارتوپدی، عفونی، جراحی مغز و اعصاب، پزشک عمومی و همچنین پرستار آقا و خانم، ماما، کارشناس آزمایشگاه، کارشناس اتاق عمل، کارشناس ببهوشی و کمک پرستار و نیروهای اداری و خدماتی میباشند.

وی افزود: این اعزام همانند سال‌ های گذشته و مصادف با برگزاری بزرگترین اجتماع باشکوه عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در کربلای معلی و شروع پیاده روی اربعین انجام می‌ شود.

دکتر هاشمی در خاتمه خاطرنشان کرد ضمن پذیرش مصدومین ارجاع شده از شهرهای مرزی جهت دریافت خدمات تخصصی و فوق تخصصی کاملتر در بیمارستان های ریفرال دانشگاه در مراسم جاماندگان اربعین در شهر تهران نیز ضمن آماده باش کلیه مراکز درمانی جهت پذیرش مصدومین احتمالی، در مسیر پیاده روی زائرین گروه‌های بازرسی معاونت بهداشتی دانشگاه نظارت کامل بر موکب‌های پذیرایی زائرین خواهند داشت.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان