• تاریخ انتشار : 1400/09/28 - 12:23
برگزاری آزمون صلاحیت حرفه یی در بهمن ماه

اعلام زمان آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاری/ ثبت نام آغاز شد

اعلام زمان آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاری/ ثبت نام آغاز شد

آزمون صلاحیت حرفه ای گروه پرستاری (در سه شغل پرستاری، هوشبری و اتاق عمل) 7 بهمن ماه ۱۴۰۰برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران (در سه شغل پرستاری، هوشبری و اتاق عمل) در سال ۱۴۰۰طبق قوانین و مقررات موجود و مطابق مندرجات دفترچه راهنما برگزار خواهد شد.

ثبت نام و اعلام نتیجه آزمون به صورت اینترنتی است و از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی www.sanjeshp.ir انجام می گیرد.زمان ثبت نام از 22 آذرماه آغاز و تا اول دی ماه 1400 ادامه دارد.

داوطلبانی مجاز به شرکت در آزمون هستند که دارای شرایط عمومی در تمام ادوار تحصیلی و مراحل شغلی باشند.

از جمله این شرایط عمومی برخورداری از سلامت و توانایی جسمی و عدم اعتیاد به مواد مخدر، واجد تمام شرایط عمومی متداول در آزمون های مختلف کشور، اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان مندرج در قانون اساسی، پذیرفتن قانون اساسی و عدم مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران، عدم وابستگی تشکیلاتی به احزاب و گروه های محارب و ملحد و هواداری از آنها، نداشتن سوء پیشینه کیفری و عدم اشتهار به فساد اخلاقی است.

شرکت کنندگان در صورت دارا بودن شرایط جسمی و روانی از جمله «دوربینی اصلاح نشده، نارسایی تنفسی متوسط و شدید، قطع یا فقدان اندام فوقانی و تحتانی، اختلال دو قطبی، افسردگی شدید، مصرف داروهای محرک یا مخدر سیستم عصبی مرکزی، اعتیاد به مواد مخدر، VF یاVT ناپایدار و اختلال شنوایی» نمی توانند در آزمون صلاحیت حرفه ای گروه پرستاری شرکت کنند.

شروط اختصاصی لازم برای ثبت نام شامل داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی پرستاری، هوشبری و اتاق عمل و ارائه گواهی فراغت از تحصیل با امضای معاون آموزشی دانشگاه است. (داوطلب باید گواهی فراغت از تحصیل را تا قبل از ثبت نام در آزمون دریافت کرده باشد).

ارائه گواهی معافیت یا پایان خدمات موضوع قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان (طرح نیروی انسانی) الزامی نیست. همچنین ارائه کارت پایان خدمت نظام وظیفه عمومی الزامی نیست.

مدارك تحصيلي داوطلبان خارج از كشور بايد به تاييد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي يا وزارت علوم، تحقيقات و فناوري رسيده باشد.

داوطلبان محترم صرفنظر از دانشگاه محل فراغت از تحصيل يا دانشگاه محل خدمت، ميتوانند هر يك از حوزههاي ذكر شده فوق را به عنوان حوزه امتحاني انتخاب كنند.

منابع آزمون فوق در سايت مركز سنجش آموزش پزشكي متعاقبا بارگذاري می شود.

افرادی که به دلیل تعهد، دانشنامه فراغت از تحصیل را در اختیار ندارند، می توانند تصویر حکم کارگزینی که در آن مدرک تحصیلی قید شده یا گواهی نامه موقت پایان تحصیلات و یا پایان طرح خود را ارائه دهند.

داوطلبان می توانند از روز دوشنبه 22 آذرماه تا چهارشنبه 1 دی ماه۱۴۰۰با مراجعه به سایت مرکز سنجش پزشکی با ارسال مدارک به صورت اسکن شده و تکمیل فرم ثبت نام، برای شرکت در آزمون ثبت نام کنند.

شرایط، ضوابط و مدارک مربوط به آزمون صلاحیت حرفه یی پرستاران متعاقبا از طریق سایت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام می گردد.

آزمون در دانشگاه های علوم پزشکی اراک، سمنان، ارومیه، کردستان، اردبیل، شیراز، شهرکرد، اهواز، قزوین، ایلام، قم، هرمزگان، البرز، خراسان جنوبی، کرمان، خراسان شمالی، کرمانشاه، بوشهر، گلستان، تبریز، لرستان، تهران، شهید بهشتی، ایران، مشهد، گیلان، همدان، زاهدان، یاسوج، زنجان، یزد و مازندران برگزار می شود