• تاریخ انتشار : 1402/05/21 - 08:01
با حضور مددکاران اجتماعی مراکز درمانی :

اولین گفتمان مددکاری اجتماعی پیرامون توانمندسازی محلات کم برخوردار

اولین جلسه هماهنگی بین سازمانی واحد های مددکاری اجتماعی مراکز درمانی با محوریت و موضوع توانمند سازی محلات کم برخوردار برگزار شد

در حال حاضر 258 محله کم برخوردار در استان تهران شناسایی شده است، که 105 محله در محدوده دانشگاه شهید بهشتی قرار دارد

اولین گفتمان مددکاری پیرامون توانمندسازی محلات کم برخوردار

اولین جلسه هماهنگی بین سازمانی واحد‌های مددکاری اجتماعی مراکز درمانی با محوریت و موضوع توانمند سازی محلات کم برخوردار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی این نشست را با حضور نمایندگان اجرای طرح توانمند سازی محلات کم برخوردار در سطح استان سازمان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بیمه سلامت، جمعیت هلال احمر و معاونت بهداشت دانشگاه برگزار کرد.

دکتر شهریار جانبازی مدیر خدمات بیمارستانی دانشگاه، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۵۸ محله کم برخوردار در استان تهران شناسایی شده است، که ۱۰۵ محله در محدوده دانشگاه شهید بهشتی قرار دارد.

وی افزود: وجود ۱۰۵ محله کم برخوردار در محدوده جغرافیایی دانشگاه نسبت سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران، قابل توجه است. و خدمت دهی به این جمعیت، نیازمند همکاری بیشتر سایر سازمانها با بیمارستان‌های این دانشگاه است.

مدیر خدمات بیمارستانی خاطرنشان کرد: عدم اطلاع و دسترسی سازمان ها از خدمات ارائه شده، ظرفیت ها و زیرساخت های فن آورانه موجود در سایر سازمان های همکار، می تواند موازی کاری، تداخل ارائه خدمات و نارضایتی خدمت گیرندگان را در پی داشته باشد.

دکتر جانبازی در خاتمه یادآور شد: یکی از راهکارهای مناسب برای استفاده بهینه از ظرفیت سازمان‌های حمایتی، ایجاد ارتباط بین سامانه‌های هر سازمان با دیگر سازمانهای تعیین تکلیف شده در طرح‌های حمایتی است.

شهره سادات میرباقری سرپرست اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان نیز در این نشست، ضمن قدردانی از تلاش مددکاران اجتماعی مراکز تابعه برای کاهش مسائل مربوط به بیماران، به ارائه گزارشی پیرامون اجرای پروتکل جامع خدمات مددکاری اجتماعی در بیمارستان، پروتکل مداخلات تخصصی مددکاری در حوزه بیماران خاص، حمایت‌های درون بخشی و برون بخشی مددکاران اجتماعی از بیماران   و روند ارائه خدمات به بیماران ارجاعی طرح محلات کم برخوردار به بیمارستان‌ها پرداخت.

در خاتمه پس از بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات مطرح شده، مقرر شد ضمن هماهنگی مددکار اجتماعی بیمارستان با سازمان‌های حمایتی، بخشی از هزینه درمان بیماران ارجاعی از بیمارستان‌ها مورد پوشش قرار گیرد.

همچنین مقرر شد، به منظور رفع مشکلات خدمت رسانی به بیماران کم برخوردار، اعضای کمیته مربوطه نسبت به اجرا و پیگیری مصوبات این نشست اقدام کنند.

گفتنی است اولین گفتمان با محوریت و موضوع توانمند سازی محلات کم برخوردار درروز سه شنبه ۱۷ مردادماه ۱۴۰۲ در بیمارستان طرفه برگزار شد.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان

اولین گفتمان مددکاری پیرامون توانمندسازی محلات کم برخوردار