• تاریخ انتشار : 1400/01/02 - 14:44
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

بازدید نوروزی فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران از مراکز بهداشتی و درمانی جنوب شرق تهران

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران در اولین روز فروردین ماه سال ۱۴۰۰ضمن سفر به شهرستان های جنوب شرق تهران به ارزیابی روند ارایه خدمات در مراکز بهداشتی و درمانی این مناطق پرداخت

بازدید نوروزی فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران در اولین روز فروردین ماه سال ۱۴۰۰ضمن سفر به شهرستان های جنوب شرق تهران به ارزیابی روند ارایه خدمات  در مراکز بهداشتی و درمانی این مناطق پرداخت.

معاونت درمان به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ، دکتر زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران و رییس دانشگاه به همراه دکتر بهادری معاون امور بهداشتی، دکتر میرهاشمی معاون درمان، دکتر بهرام چوبان معاون فنی معاونت درمان، دکتر امیر هاشمی رییس مرکز فوریت های پزشکی  و دبیر طرح سلامت نوروزی دانشگاه صبح اولین روز سال ۱۴۰۰ از شهرستان های ورامین، پیشوا، قرچک و پاکدشت بازدید کرد.

در ابتدا دکتر علیرضا زالی و هیئت همراه با حضور در بیمارستان شهید ستاری قرچک از بخش های اورژانس،  ICU،پذیرش و صندوق بازدید کرده و ضمن تبریک سال نو وخداقوت به کارکنان روند ارایه خدمت به بیماران و مراجعان در این مرکز را مورد بررسی قرار داد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت همچنین از بخش  MRIاین مرکز که به زودی افتتاح می شود بازدید کرد.

در ادامه این سفر نوروزی دکتر زالی از پایگاه اورژانس قرچک و پایگاه خدمات جامع سلامت باقرآباد قرچک مجری طرح شهید حاج قاسم سلیمانی بازدید و ضمن تبریک سال نو  و ارزیابی روند ارایه خدمات در این مراکز از تلاش های پرسنل این پایگاهها قدردانی کرد.

وی در ادامه با حضور در بیمارستان مفتح ورامین به بازدید از بخش های اورژانس، بستری بیماران کرونایی و همچنین  پروژه کلینیک تخصصی و  ICUدر حال راه اندازی این بیمارستان پرداخت. رییس دانشگاه در بازدید از پایگاه اورژانس جاده ای ۱۱۵ ولیعصر ورامین نیز ضمن تبریک سال نو از تلاش های پرسنل این پایگاه در ایام تعطیلات نوروز قدردانی کرد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت در ادامه این سفر یک روزه  مرکز جامع خدمات سلامت منختب غربالگری کرونای پیشوا را مورد بازدید و ارزیابی قرار داد و از نزدیک به بررسی روند ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به مراجعان کرونایی پرداخت .

دکتر زالی ضمن ابراز رضایت از نحوه ارایه خدمات ، از همکاران شیفت نمونه گیر کرونا و سایر فعالان این حوزه قدردانی کرد.

در ادامه این سفر دکتر زالی از وی در ادامه  سفر خود به جنوب شرق استان تهران از بیمارستان های شهدای پاکدشت و زعیم پاکدشت بازدید کرد و ضمن تبریک سال نو به کارکنان این مراکز از زحمات آنان در طی یکسال گذشته و ایام تعطیلات نوروزی قدردانی کرد.

همچنین از مرکز جامع خدمات سلامت شریف آباد و شهیداشرفی اصفهانی پاکدشت نیز بازدید کرد. دکتر زالی در این بازدید همچنین به روح دکتر شیرین روحانی نژاد شهید مدافع سلامت این شهرستان ادای احترام کرد.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران همچنین در خاتمه این بازدید ضمن حضور در بیمارستان شهدای گمنام از بخش های اورژانس ، ICUو بخش بستری بیماران کرونایی بازدید به عمل آورد و ضمن تبریک سال نو از زحمات کارکنان بیمارستان قدردانی کرد.