• تاریخ انتشار : 1401/01/01 - 21:43
بازدید در اولین روز تعطیلات نوروزی :

بازدید نوروزی معاون درمان دانشگاه از بیمارستان امام حسین (ع)

دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه و هیات همراه در اولین روز فروزدین ماه 1401 از بیمارستان امام حسین (ع) بازدید کرد

بازدید نوروزی معاون درمان دانشگاه از بیمارستان امام حسین (ع)

دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه و هیات همراه در اولین روز فروزدین ماه 1401  از بیمارستان امام حسین (ع) بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، معاون درمان دانشگاه به همراه معاون فنی حوزه درمان، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه در روز دوشنبه اول فروردین ماه 1401 از بیمارستان امام حسین (ع) بازدید کرد.

معاون درمان دانشگاه با حضور در بخش های اورژانس، اتاق عمل، بخش های ویژه و جراحی ضمن گفتگو با همکاران و بیماران و تقدیر از تلاش های شبانه روزی کادر درمان، نحوه ارائه خدمات درمانی را بررسی کرد.

دکتر زندی ضمن بررسی حضور متخصصان، پزشکان مقیم و کادر درمانی، وضعیت خدمات رسانی در بیمارستان امام حسین (ع) را مثبت ارزیابی کرد.