search info "Enter"push

• Visitor : 29
  • Study time : 1 دقیقه

بازدید های نوروزی معاون درمان دانشگاه از بیمارستانها و مراکز پزشکی تابعه

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر یاوری معاون درمان دانشگاه در ادامه بازدیدهای نوروزی خود؛ مراکز پزشکی آموزشی و درمانی شهید مدرس، 15 خرداد، طرفه، مهدیه، لقمان حکیم و طالقانی را مورد بازدید قرار داد.

بازدید های نوروزی معاون درمان دانشگاه از بیمارستانها و مراکز پزشکی تابعه

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر یاوری معاون درمان  دانشگاه در ادامه بازدیدهای نوروزی خود؛ مراکز پزشکی آموزشی و درمانی شهید مدرس، 15 خرداد، طرفه، مهدیه، لقمان حکیم و طالقانی را مورد بازدید قرار داد.

معاون درمان دانشگاه ضمن بازدید از بخشهای مختلف بیمارستانهای مذکور، از نزدیک نحوه ارایه خدمات به هموطنان در ایام تعطیلات نوروزی را مورد بررسی قرار داد.

دکتر یاوری در این بازدیدها از نزدیک با کارکنان بخشهای مختلف به گفتگو پرداخت و ضمن تبریک فرارسیدن سال نو از تلاشهای بی دریغ و شبانه روزی آنان در راستای ارایه خدمت به بیماران  در ایام تعطیلات نوروزی قدردانی کرد و سالی سرشار از توفیق و سلامتی برای آنان آرزو کرد.

وی همچنین ضمن عیادت و دلجویی از بیماران بستری در بخشهای مختلف برای آنان سلامتی و تندرستی آرزو کرد.

دکتر یاوری از ابتدای سال جدید و در طول ایام تعطیلات نوروز از بیمارستانهای مختلف و مراکز درمانی تابعه دانشگاه بازدید کرده و از نزدیک عملکرد و نحوه ارایه خدمت به هموطنان را مورد ارزیابی قرار داده است.

گفتنی است ایشان علاوه بر این بازدیدها به همراه دکتر پیوندی ریاست دانشگاه، دکتر پالش مشاوره اجرایی رییس دانشگاه و دکتر سید سجاد رضوی مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت از دیگر بیمارستان ها و مراکز درمانی تحت پوشش بازدید کردند.

• News group : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • News code : 18578
keywords