اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

• تاریخ انتشار : 1398/12/05 - 14:03
  • تعداد بازدیدکننده : 114
روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی:

برای تشخیص کرونا به آزمایشگاه های خصوصی نروید

انجام آزمایش های تشخیصی کرونا ویروس توسط آزمایشگاه های خصوصی پزشکی، که تایید آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ندارند، ممنوع است

آزمایش های تشخیصی کرونا ویروس جدید بدون اخذ مجوز وزارت بهداشت ممنوع است

انجام آزمایش های تشخیصی کرونا ویروس توسط آزمایشگاه های خصوصی پزشکی، که تایید آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی  ندارند، ممنوع است.

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقل از اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه، اعلام کرد: در حال حاضر آزمایشگاه های مرجع تشخیص قطعی کرونا ویروس جدید به تناسب نیاز و ظرفیت شبکه کشوری تشخیصی مولکولی آنفلونزا و همچنین سایر مراکز منتخب به تشخیص وزارت بهداشت انتخاب شده است. و خدمات مورد نیاز بصورت رایگان در حال انجام است.

اداره امور آزمایشگاه ها با اشاره به ابلاغ معاونت درمان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در شرایطی که ظرفیت آزمایشگاه های مرجع سلامت از پشتیبانی آزمایشگاه های خصوصی داوطلب صرف بنا به مورد و مدت زمان مورد نیاز استفاده می شود.

این اداره یادآور شد: برخی از آزمایشگاه های خصوصی با سوء استفاده و بهره برداری نابجا از شرایط موجود بدون اطلاع و اجازه مدیریت های امور آزمایشگاه های دانشگاهی و اداره کل آزمایشگاه مرجه سلامت اقدام به تبلیغات و اعلام راه اندازی و پذیرش آزمایشگاه تشخیص مولکولی Covid-19یا همان کرونا با مبالغ نامتعارف کرده اند، که کاملا غیرقانونی و تخلف محسوب می شود.

اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه از مردم خواست: در صورت احساس بروز عوارض بیماری کرونا، حتما در مرحله اول اصول بهداشتی و خودمراقبتی را در مواجهه با دیگران رعایت کنند. سپس برای تشخیص به نزدیکترین بیمارستان یا مرکز درمانی مراجعه کنند. و از اقدامات خودسرانه جلوگیری کنند.

• گروه خبری : 89070