• تاریخ انتشار : 1403/04/03 - 06:28

برگزاری دوره آموزش تکمیلی کمک پرستاری آغاز شد

برگزاری دوره آموزش تکمیلی کمک پرستاری با هدف ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری و در راستای توانمندسازی کمک بهیاران دارای مدرک کوتاه مدت و غیر معتبر، آغاز شد.

برگزاری دوره آموزش تکمیلی کمک پرستاری

برگزاری دوره آموزش تکمیلی کمک پرستاری با هدف ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری به همت مدیریت پرستاری دانشگاه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دوره مذکور با هدف ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری و توانمندسازی کمک بهیاران دارای مدرک کوتاه مدت و غیر معتبر شاغل در مراکز درمانی برگزار شد.

مدیریت پرستاری معاونت درمان با معرفی مراکز مجاز مورد تایید مرکز ملی آموزش مهارتی علوم پزشکی وزارت بهداشت به بیمارستانهای تابعه معرفی شده و پس از عقد تفاهم نامه دوره‌های تکمیلی اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی تکمیلی کمک پرستاری ویژه پرسنل مراکز مجاز نموده است.

گفتنی است از شرایط افراد معرفی شده، اشتغال به کار در بیمارستان قبل از مهرماه سال ۱۴۰۱ و حداقل داشتن مدارک دیپلم می‌باشد.

لازم به ذکر است که دوره‌های مذکور برای بیش از ۲۰۰۰ نفر کمک بهیار مراکز دانشگاهی و غیر دانشگاهی تابعه دانشگاه برگزار خواهد شد.

اولین دوره آموزش تکمیلی کمک پرستاری در بیمارستان مهدیه با مرکز آموزشی پزشکی ابن سینا از اواخر اردیبهشت ماه سال جاری شروع و مدت زمان گذراندن این دوره ۸ الی ۱۰ ماه میباشد.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان