• تاریخ انتشار : 1402/08/16 - 07:31
با حضور سرپرست اداره مددکاری معاونت درمان دانشگاه :

به روز رسانی خدمات مددکاری اجتماعی در سامانه خدمات بیمارستانی

با توجه به شرایط حال حاضر بیماران و مراجعین به واحد های مددکاری اجتماعی و الزامات ثبت برخی آسیب های اجتماعی دارای ردیف اعتباری در his بیمارستانی و .... موارد حائز اهمیت در ثبت سامانه بیمارستانی یکسان سازی می گردد

به روز رسانی خدمات مددکاری اجتماعی در سامانه خدمات بیمارستانی

در نشستی به روز رسانی خدمات مددکاری اجتماعی در سامانه مدیریت خدمات بیمارستانی (HIS) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به گفته سرپرست اداره مددکاری معاونت درمان دانشگاه، با ورود خدمات مددکاری اجتماعی از سال ۹۷ در سامانه مدیریت خدمات بیمارستانی دانشگاه و ابلاغ پروتکل‌ها و شیوه نامه‌های جدید حوزه مددکاری اجتماعی در سال‌های اخیر از سوی وزارت بهداشت تشکیل این نشست لازم و ضروری بود.

وی اظهار داشت: با توجه به شرایط حال حاضر بیماران و مراجعین به واحد‌های مددکاری اجتماعی و الزامات ثبت برخی آسیب‌های اجتماعی دارای ردیف اعتباری در his بیمارستانی و… موارد حائز اهمیت در ثبت سامانه بیمارستانی یکسان سازی می‌گردد.

در خاتمه پس از بحث و بررسی مقرر شد پس از ارسال و نهایی شدن مصوبات توسط دانشگاه، به مراکز درمانی ابلاغ گردد.

گفتنی است نشست هم اندیشی با حضور مسئولین واحد‌های مددکاری اجتماعی مراکز درمانی آیت الله طالقانی، شهید مدرس، شهدای تجریش، لقمان حکیم، کودکان مفید و طرفه  در روز یکشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۲ تشکیل شد.

• گروه خبری : بیمارستان های دانشگاهی