• تاریخ انتشار : 1402/08/01 - 08:34

تبریک روز ملی آمار و برنامه ریزی

تبریک روز ملی آمار و برنامه ریزی

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه در پیامی روز ملی آمار و برنامه ریزی را به همکاران مدیریت اقتصاد سلامت و آمار این معاونت تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، متن این پیام به شرح زیر است:

همکاران گرامی

با سلام

اول آبان ماه روز آمار و برنامه ریزی نامگذاری شده است تا ضمن تاکید بر اهمیت علم آمار و کاربرد آن در برنامه ریزی‌های کلان در جهت پیشرفت جامعه، ارزش زحمات و همت والای دست اندرکاران این علم و فن را که همواره شایسته تقدیر است بیش از پیش نمایان سازد.

فرا رسیدن این روز را به کلیه فعالان عرصه آمار و اطلاعات بویژه همکاران شاغل در مراکز درمانی و ستادی دانشگاه و همکاران حوزه معاونت درمان تبریک گفته و توفیق هر چه افزون‌تر آن‌ها را با تندرستی و عزت از درگاه ایزد منان خواستاریم.

روابط عمومی معاونت درمان

گفتنی است یکم آبان ماه در تقویم به نام روز ملی آمار و برنامه ریزی نامگذاری شده است، این امر بار دیگر اهمیت علم آمار جهت توسعه زندگی را برای مردم و مسئولان یادآور می‌ شود.

اول آبان ماه در تقویم کشورمان روز ملی آمار و برنامه ریزی نام گذاری شده، اگر چه در تقویم جهانی ۲۰ اکتبر مقارن ۲۸ آبان ماه، روز جهانی آمار است.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان