• تاریخ انتشار : 1400/12/21 - 13:36
در نشست پایان سال کارشناسان تغذیه مراکز درمانی:

تقدیر از رژیم درمانگران برتر مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

تقدیر از رژیم درمانگران برتر مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

وبینار گرامیداشت روز جهانی رژیم درمانگر dietitian , s day) (  مصادف با 9 مارس 2022  برابر با 18 اسفندماه 1400 با معرفی و قدردانی از زحمات کارشناسان تغذیه منتخب مراکز درمانی دانشگاهی و غیردانشگاهی تحت پوشش دانشگاه  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر بهرام چوبان معاون فنی حوزه درمان ضمن قدردانی از زحمات کارشناسان تغذیه بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه، نقش تغذیه دانان را در پیشبرد اهداف نظام سلامت و ارتقاء دانش تغذیه ای افراد جامعه مهم و ضروری دانست.

معاون فنی حوزه درمان اظهار داشت: غذای خوب عامل مهمی در کاهش وابستگی دارویی و تسریع در فرایند درمانی می شود، از این رو کارشناسان تغذیه می بایست با جدیت بر فرایند رژیم درمانی و مدیریت خدمات غذایی بیماران و همراهان آنها نظارت داشته باشند.

وی با تاکید بر همکاری بیشتر کارشناسان تغذیه با کادر درمانی و مسئولین بیمارستانی و همچنین بهره گیری از ظرفیت انستیتو تحقیقات تغذیه کشور، یادآور شد: معاونت درمان برای پررنگ تر شدن نقش کارشناسان تغذیه در مراکز درمانی بویژه در واگذاری قرادادهای غذایی به بخش خصوصی، همراه کارشناسان تغذیه است.

دکتر لیلا عظیمی مدیر خدمات بیمارستانی دانشگاه نیز در ادامه ضمن قددرانی از زحمات و تلاش های کارشناسان تغذیه در پیشگیری و درمان بیماری کرونا، اظهار داشت: شاید به دلایلی جایگاه کارشناسان تغذیه در مراکز درمانی مغفول واقع شده باشد، اما در واقع بخش مهمی از مساله بیمار بستری در بیمارستان، غذا است.

وی خاطرنشان کرد: حضور کارشناسان تغذیه در بدنه تیم درمان و در بهبود هرچه سریعتر بیماران بستری در بیمارستان ها  بسیار ضروری بوده و می بایست کارشناسان تغذیه ضمن همکاری سازنده با مسئولین بیمارستان های خود  و این  معاونت  از این جایگاه در جهت در پیشبرد فرانید بهبود و درمان بیمار بهره ببرند.

مدیر خدمات بیمارستانی یادآور شد: رشته یی رشد نمی کند، مگر اینکه متولیان آن رشته در امور مرتبط از قبیل آموزش، مسائل حقوقی، اعتباربخشی و ...  و همچنین در به روز بودن اطلاعات علمی خود بصورت جدی و دلسوزانه پیگیر باشند.

در خاتمه فاطمه اورعی کارشناس مسئول تغذیه بالینی این معاونت ضمن تبریک روز رژیم درمانگر به کارشناسان تغذیه بیمارستان ها، به ارائه گزارشی از عملکرد واحد تغذیه بالینی این معاونت در سال 1400  پرداخت.

شایان ذکر است در این مراسم با حضور معاون فنی حوزه درمان، مدیریت خدمات بیمارستانی، کارشناس مسئول واحد تغذیه معاونت درمان، با اهداء لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود از 16 کارشناس منتخب تغذیه حاضر در این جلسه تقدیر شد.