• تاریخ انتشار : 1403/06/28 - 13:09
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان

جلسه مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی برگزار شد

اولین جلسه مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی درسال 1403 یکشنبه 25 شهریورماه در سالن جلسات معاونت درمان برگزار شد.

اولین جلسه مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی درسال 1403

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جلسه ی مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی با حضور مدیر امور آزمایشگاه ها، فوکال پوینت علمی و فنی برنامه، مدیر اقتصاد سلامت و آمار، نماینده مدیریت آمار و اطلاعات دانشگاه و همچنین مسئولین فنی آزمایشگاه‌های مراکز آموزشی و درمانی تحت پوشش برگزار شد.

دستورالعمل اجرایی مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی مربوط به تجویز تعدادی از آزمایشات پزشکی است که از طریق نظام مند نمودن تجویز و یا پیشگیری از تکرار غیرضروری آنها با کمترین ضرر و زیان به بیماران و صرفه جویی مالی در منابع نظام سلامت حاصل می‌شود.

این اقدام ضمن بهبود بهره وری و پیشگیری از اتلاف منابع محدود مالی، امکان برنامه ریزی برای افزایش پوشش خدمات بیمه‌ای را از محل صرفه جویی فراهم می‌کند.

در این جلسه در ابتدا دکتر سیدمحمدرضا یثربی مدیر امور آزمایشگاه‌ها، ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان در مورد اهمیت برنامه و صرفه جویی در هزینه‌های بیماران صحبت‌هایی ارائه نمود.

سپس دکتر آتوسا قریب به عنوان فوکال پوینت درخصوص دستورالعمل مذکور و چگونگی ادامه اجرای آن براساس ابلاغیه آزمایشگاه مرجع سلامت شامل سازماندهی، فعالیت‌های اجرایی، انجام اقدامات مداخله‌ای و ارائه راهکارهای ایجاد انگیزه در آزمایشگاه ها به منظور تسریع در پیشبرد برنامه مذکور توضیحات مبسوطی را ارائه کرد و پس از آن پرسش و پاسخ درمورد اقدامات انجام شده و بهبود فرایند برنامه در هر بیمارستان، صحبت شد.

در پایان مقرر گردید همه مراکز استراتژی‌هایی که در برنامه مذکور مشخص گردیده، انجام و به صورت مستند تا پایان آبان ماه به معاونت درمان ارسال نمایند.

گفتنی است برنامه مذکور توسط معاون درمان وزارت متبوع در سال 97  طراحی و به کلیه دانشگاه ها جهت اجرا ابلاغ شده است و در برنامه عملیاتی مدیریت نظارت بر امور آزمایشگاه های درمان گنجانده شده است.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان