• تاریخ انتشار : 1402/11/18 - 10:45

جلسه هم اندیشی متخصصین طب ایرانی در معاونت درمان

نشست هم اندیشی متخصصین طب ایرانی در معاونت درمان

جلسه هم اندیشی فصلی با حضور متخصصین طب ایرانی بیمارستان های دانشگاهی در معاونت درمان تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این جلسه توسط اداره طب ایرانی معاونت درمان، در روز دوشنبه 16 بهمن ماه 1402 با حضور متخصصین طب ایرانی بیمارستان های دانشگاهی تابعه تشکیل شد.

دکتر سیده وجیهه میرابوطالبی، مسئول اداره طب ایرانی معاونت درمان، در ابتدا با اقدامات انجام گرفته در اداره طب ایرانی و پیگیری موارد مطرح شده در جلسات گذشته، همکاری هرچه بیشتر متخصصین در مراکز درمانی برای توسعه طب ایرانی را خواستار شد.

در ادامه جلسه متخصصین با ارایه گزارش عملکرد و مشکلات موجود در واحدهای درمانی محل فعالیت خود، پیشنهاداتی را برای هرچه بهتر شدن ارائه خدمات طب ایرانی به مردم بیان کردند.

لازم به ذکر است که این جلسات، به طور فصلی با همت مدیریت خدمات بیمارستانی و تعالی بالینی معاونت درمان تشکیل می شود.

• گروه خبری : بیمارستان های دانشگاهی