• تاریخ انتشار : 1402/11/25 - 13:54
اداره مددکاری اجتماعی برگزار کرد:

دوره آموزشی مداخلات مددکاران در مواجهه با کودک آزاری

دوره آموزشی مداخلات تخصصی مددکاران اجتماعی در مواجهه با کودک آزاری توسط اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دوره مذکور با عنایت به ابلاغ پروتکل مداخلات تخصصی مددکاران اجتماعی در مواجهه با کودک آزاری توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در فروردین  1401 و لزوم اجرا توسط مراکز درمانی دانشگاهی و غیر دانشگاهی، تشکیل شد.

دوره ی آموزشی با عنوان مداخلات تخصصی مددکاران اجتماعی در مواجهه با کودک آزاری در بیمارستان کودکان مفید توسط اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان در روز سه شنبه 24 بهمن ماه 1402 برگزار گردید.

رضا نصری مسئول مددکاری اجتماعی بیمارستان کودکان مفید و بهمن مرادی مسئول مددکاری اجتماعی بیمارستان شهدای گمنام بعنوان مدرس و سوپروایزرهای آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه، پیرامون چگونگی مداخلات تخصصی مددکاری اجتماعی در موارد کودک آزاری مطالب آموزشی این دوره را تدریس کردند.

مدرسین به ارائه مباحث حائز اهمیت در ارزیابی روانی اجتماعی و اقتصادی، شبکه حمایتی خانواده کودک، ارزیابی موسسه محل نگهداری کودک در (موارد کودک آزاری موسسه ای)، ابزار های جمع آوری اطلاعات، مصاحبه با خانواده، ارزیابی عوامل خطر  آفرین و محافظت کننده، مفاد قانونی موجود در این حوزه، برنامه ریزی و مداخله، مشارکت تیم درمان ترخیص ایمن کودک و... در انواع کودک آزاری که شامل: فیزیکی و جسمی، جنسی، روانی و عاطفی، اهمال و غفلت پرداختند.

در ادامه رویکرد های مختلف در خصوص مداخلات تخصصی مددکاران اجتماعی توضیح داده شد و با تقسیم شرکت کنندگان به دو گروه و با مطرح کردن دو سناریوی فرضی کودک آزاری، تحلیل CASE توسط شرکت کنندگان صورت گرفت.

• گروه خبری : بیمارستان های دانشگاهی