• تاریخ انتشار : 1399/09/25 - 08:40
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بهانه فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت زینب (س)، مصادف با روز پرستار با شراره سلج محمودی، پرستار و نویسنده شاغل در معاونت درمان گفتگو کرد

دومین رمان پرستار حوزه معاونت درمان در صف انتشار / رمان شیرین روایت زندگی یک پرستار است

با خود می اندیشم،  چرا مرا شیرین نامیدند؟ من که این همه تلخ کامی داشتم. حالا در پایان راه، تنها و خسته از اینهمه مصیبت که بر پشتم سنگینی می کند. چرا مرا شیرین نامیدند؟ کاش نام هر کس را در آخر زندگی اش بر او می نهادند!!

رمان « شیرین » اولین کتاب شراره سلج محمودی بعنوان نویسنده و از پرستاران شاغل در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است که توسط انتشارات ارشدان در سال 98 منتشر شد. رمان شیرین یک رمان کوتاه، ساده، روان و دلنشین است که چگونگی شکل گرفتن و بزرگ شدن دخترکی کوچک را در حوادث زندگی به تصویر می کشد.

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بهانه فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت زینب (س)، مصادف با روز پرستار با شراره سلج محمودی پرستار  و نویسنده شاغل در معاونت درمان گفتگو کرد.

خانم سلج محمودی با اشاره به رمان « شیرین » بعنوان اولین رمان منتشر شده از ایشان، اظهار داشت: این رمان روایت زندگی یک پرستار است که با همه مشقت ها و مشکلات زندگی خود را ادامه می دهد. و برای رفع آنها هیچوقت ناامید و دلسرد نمی شود. زیرا شیرین میداند که عناصری مانند باور به توانایی خود، هنر کنار آمدن با شرایط موجود و دیدن زیبایی­ها در میان پلشتی­ها توانایی شیرین کردن هر کام تلخی را دارد.

وی، نوشتن را یکی از مهمترین دغدغه های زندگی خود عنوان کرد و گفت: من همیشه عاشق نوشتن بوده ام و شاید این ذوق هم دلیل شیرازی بودن من باشد؛ ولی باور دارم با نوشتن می توانم یک زن قوی تری برای خانواده و جامعه خودم باشم.

وی افزود: پرستاری شغلی است که اگر ذوق و علاقه به نویسندگی در همه پرستاران وجود داشت، هر پرستاری می توانست رمان ها بنویسد. زیرا پرستاران علاوه بر مشقت هایی که در حین کار متحمل می شوند. زندگی شخصی هم دارند که می تواند همانند شیرین داستان ما همراه با مشکلات بیشتری باشد.

خانم سلج محمودی در خاتمه با اعلام این خبر که دومین کتاب وی با نام « من و خودم » در مرحله تایید است، خاطرنشان کرد: رمان شیرین در حال حاضر بصورت فیزیکی و از طریق سایت انتشارات ارشدان قابل تهیه می باشد. ولی ظرف یکماه آینده طبق توافق با اپلیکیشن کتاب طاقچه، بصورت الکترونیکی در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد.

گفتنی است رمان شیرین در قطع شابک، 154 صفحه و با قیمت 20 هزار تومان توزیع و به فروش می رسد. و علاقه مندان به مطالعه این رمان شیرین و زیبا می توانند از اینجا تهیه کنند.