• تاریخ انتشار : 1402/08/17 - 08:34
با فرا رسیدن 17 آبان ماه :

روز جهانی رادیولوژی گرامی باد

روز جهانی رادیولوژی بهانه‌ای برای تقدیر و پاسداشت از خدمات شایسته و احساس مسئولیت و دلسوزی پرتونگاران و رادیولوژیست‌ها در تشخیص و تسکین آلام بیماران و حمایت از زندگی و سلامت انسان‌ها در نظام سلامت است.

روز جهانی رادیولوژی گرامی باد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بهانه روز جهانی رادیولوژی از فعالیت گسترده گروه بزرگ تصویربرداری کشور بویژه همکاران دانشگاهی تشکر و قدردانی کرد.

متن پیام تقدیر و تشکر دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه از همکاران گروه تصویربرداری به شرح زیر است:

همکاران گرامی حوزه تصویربرداری

با سلام و احترام

8 نوامبر مصادف با ۱۷ آبان ماه سالروز کشف اشعه ایکس توسط رونتگن دانشمند آلمانی، به عنوان روز رادیولوژی نامگذاری گردیده است.

این روز بهانه‌ ای برای تقدیر و پاسداشت از خدمات شایسته و احساس مسئولیت و دلسوزی پرتونگاران و رادیولوژیست‌ ها در تشخیص و تسکین آلام بیماران و حمایت از زندگی و سلامت انسان‌ ها در نظام سلامت است.

خدمات و تلاش های شما عزیزان به عنوان بخشی از چرخه درمان بیماران، همواره موجب افتخار و مباهات حوزه سلامت بوده و قطعاً قدرشناسی عموم جامعه از زحمات و احساس مسئولیت و تکلیف دست اندرکاران این عرصه؛ انرژی و توان مضاعف تر در جهت خدمت بیشتر به مردم و بیماران خواهد بخشید.

بدینوسیله ضمن تبریک روز رادیولوژی؛ از زحمات بی‌ دریغ و تلاش های جامعه تصویربرداری بویژه همکاران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیر و تشکر نموده و از خداوند متعال زندگی با عزت و همراه با آرامش مسئلت دارم.

دکتر رضا زندی

معاون درمان دانشگاه