• تاریخ انتشار : 1400/04/09 - 13:56
معاون فنی حوزه درمان در شورای مدیران پرستاری:

سلامت روانی کادر پرستاری را باید جدی گرفت

سلامت روانی کادر پرستاری را باید جدی گرفت

شورای مدیران پرستاری دانشگاه با حضور دکتر بهرام چوبان معاون فنی حوزه درمان و فروغ مولا مدیر پرستاری دانشگاه و مدیران پرستاری بیمارستان های دانشگاهی تابعه دانشگاه در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر چوبان در ابتدای جلسه ضمن خیر مقدم، از زحمات شبانه روزی تیم پرستاری مراکز تابعه در ارائه مراقبت به بیماران طی مدت شیوع کرونا قدردانی کرد.

معاون فنی حوزه درمان با اشاره به کاهش نسبی مراجعه بیماران مبتلا به کووید 19 و با توجه به احتمال وقوع پیک پنجم شیوع کرونا، برنامه ریزی برای استفاده کادر پرستاری از مرخصی استحقاقی و تلاش برای پیشگیری از فرسودگی و خستگی کادر پرستاری را یک ضرورت دانست.

دکتر چوبان با بیان پیشنهاداتی در زمینه مسائل رفاهی کادر پرستاری، خاطرنشان کرد: در شرایطی که شیوع بیماری کووید 19 مسائل بسیاری را برای کادر درمانی بوجود آورده است، توجه به سلامت روانی مساله یی است که باید آن را جدی گرفت؛ و برای آن برنامه ریزی و اقدام کرد.

وی در خاتمه یادآور شد: مدیران پرستاری در اسرع وقت اسامی کادر درمانی که هنوز برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا واکسن دریافت نکرده اند، را به معاونت درمان اعلام کنند تا اقدام لازم به فوریت انجام شود.

مدیر پرستاری دانشگاه نیز از کلیه همکاران کادر پرستاری که با وجود طولانی شدن مهار بیماری کرونا و گذراندن چهار پیک بستری، هنوز ثابت قدم ایستاده و به وظایف خود عمل می کنند قدردانی کرد.

وی، نظارت دقیق سوپروایزران بالینی، آموزشی و کنترل عفونت در بازدید از بخش های مختلف به ویژه بخش های ویژه در شیفت های مختلف را یک اولویت کاری و یک راهکار آموزشی برای پرستاران جدید دانست.

مدیر پرستاری با تاکید بر اهمیت توانمندسازی کادر پرستاری بویژه سرپرستاران و سوپروایزران تازه کار، خاطرنشان کرد: برگزاری دوره های آموزشی، حضور ایشان در بازدیدهای کارشناسان پرستاری معاونت درمان از بخش های مختلف و اعزام ایشان به سایر مراکز جهت آموزش توسط همکاران متناظر راهکارهایی است که باید انجام شود.

خانم مولا اظهار داشت: برنامه توانمندسازی روانی –اجتماعی کادر پرستاری با همکاری معاونت امور بهداشتی در بیماستان های دانشگاهی تابعه در حال اجرا است. و هدف از اجرای این برنامه غربالگری وضعیت سلامت روان کادر پرستاری و برنامه ریزی برای انجام مداخلات لازم است.

وی در خاتمه  برگزارش فوری عوارض جدی ناشی از تزریق واکسن کووید در مراجعین به مراکز جهت طرح در کمیته دانشگاهی بررسی عوارض واکسیناسیون کرونا تاکید کرد.