• تاریخ انتشار : 1401/09/08 - 09:13
دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می‌کند:

سومین جشنواره طب ایرانی

سومین جشنواره طب ایرانی

سومین جشنواره طب ایرانی به همت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جشنواره طب ایرانی که دبیرخانه آن در دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مستقر است، به منظور شناسایی، معرفی، قدردانی و حمایت از دانشمندان، پژوهشگران و نوآوران برتر و همچنین بسترسازی برای بهره‌وری هرچه بیشتر از دستاوردهای پژوهشی اندیشمندان و گسترش بازارهایی دانایی محور و دانش بنیان و آشنایی و تعامل چند جانبه بین مراکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی طب ایرانی برگزار می شود.

سومین جشنواره طب ایرانی، در سطح ملی و در سه بخش علمی، فرهنگ و هنر و ویژه با محورهای اصلی آموزش، پژوهش، درمان، فناوری، بین‌الملل و پیشکسوت در حوزه طب ایرانی، داروسازی سنتی، و تاریخ پزشکی برنامه ریزی و اجرایی شده است.

این جشنواره طب ایرانی علاوه بر سه بخش اصلی،  دارای بخشدانش آموزی ویژه دانش‌آموزان همه مقاطع تحصیلی است. همچنین موضوع بخش ویژه سومین جشنواره طب ایرانی، "جوانی جمعیتاست.

علاقه مندان به شرکت در جشنواره طب ایرانی می توانند تا پایان روز یکشنبه 20 آذرماه سال 1401 مدارک خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

سومین جشنواره طب ایرانی با شعار « طب ایرانی، مسیر پیشرفت و نوآوری علمی » برگزار می شود. و مراسم اختتامیه این جشنواره، 4 بهمن ماه 1401 می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با این جشنواره می توانید به آدرس اینترنتی https://www.pmfestival.ir/ مراجعه نمایید.