عملیات آمادهسازی بیمارستان تخصصی موقت دانشگاه در مصلی امام خمینی (ره)
به منظور ارائه خدمات بهداشتی، درمانی به عزاداران و زائران مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب، دکتر ایمان عموزاده، رئیس مرکز مدیریت حوادث و پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، از عملیات آمادهسازی بیمارستان تخصصی موقت این دانشگاه در ضلع جنوب شرقی مصلی امام خمینی(ره) خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در راستای آمادگی کامل برای ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به شرکتکنندگان در مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر رهبر شهید، دکتر ایمان عموزاده، رئیس مرکز مدیریت حوادث و پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، از عملیات آمادهسازی بیمارستان تخصصی موقت این دانشگاه در ضلع جنوب شرقی مصلی امام خمینی(ره) خبر داد.
دکتر عموزاده با اشاره به عملیات آماده سازی سازه، مجهزشدن بیمارستان به تجهیزات پزشکی موردنیاز و چینش نیروهای درمانی جهت ارائه خدمت این بیمارستان نیز افزود این بیمارستان شامل بخشهای مجزا برای بستری آقایان و بانوان، اورژانس، اتاق عمل سرپایی، بخش مراقبتهای حاد، واحد تریاژ، و همچنین بخشهای پانسمان و گچگیری خواهد بود.
گزارش تصویری از عملیات آمده سازی و تجهیز بیمارستان در ادامه ..










نظر