• تاریخ انتشار : 1402/06/13 - 06:07

عیادت رئیس دانشگاه از زائران آسیب دیده اربعین حسینی

دکتر علیرضا زالی با حضور در بیمارستان شهدای تجریش از زائران آسیب دیده در سانحه تصادف در مسیر زیارت کربلا عیادت و دلجویی کرد

عیادت رئیس دانشگاه از زائران آسیب دیده در پیاده روی مسیر کربلا

دکتر علیرضا زالی با حضور در بیمارستان شهدای تجریش از زائران آسیب دیده در سانحه تصادف در مسیر زیارت کربلا  عیادت و دلجویی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، زائرین آسیب دیده پس از دریافت خدمات اورژانسی اولیه در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی ایلام، با هماهنگی‌های صورت گرفته برای بستری و درمان‌های تکمیلی به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منتقل شدند.

رئیس دانشگاه ضمن عیادت از زائرین اربعین حسینی، از نزدیک در جریان خدمت رسانی به ایشان قرار گرفت.

گفتنی است در این بازدید که در روز یکشنبه 12 شهریور ماه 1402 انجام شد، دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه، دکتر سید محمداسماعیل فضل هاشمی معاون فنی حوزه درمان، دکتر امیر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و جمعی از مدیران دانشگاهی  حضور داشتند.

شایان ذکر است دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همانند سال‌های گذشته با اعزام تیم‌های تخصصی درمانی به دانشگاه‌های علوم پزشکی مرزی و بیمارستان‌های صحرایی به زائرین کربلا در مراسم جهانی پیاده روی اربعین حسینی خدمات درمانی ارائه می‌کند.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان

تصاویر

عیادت رئیس دانشگاه از زائران آسیب دیده در پیاده روی مسیر کربلا عیادت رئیس دانشگاه از زائران آسیب دیده در پیاده روی مسیر کربلا