search info "Enter"push

• View : 101
  • Visitor : 100
  • Study time : 1 دقیقه
به گزارش اداره تامین و توزیع پزشکان:

مجوز جذب 22 نفر از پزشکان متخصص و فوق تخصص در مراکز آموزشی تابعه صادر شد

مجوز جذب 22 نفر از پزشکان متخصص و فوق تخصص در مراکز آموزشی تابعه صادر شد

مجوز جذب 22 نفر از پزشکان متخصص و فوق تخصص توسط کمیته جذب نیروهای تخصصی درمانی برای ارائه خدمت در بیمارستان های دانشگاهی تابعه صادر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کمیته جذب نیروهای تخصصی درمانی با حضور معاونین درمان، آموزش و توسعه تشکیل و 25 پرونده پزشکان متخصص و فوق تخصصی مورد بررسی قرار گرفت.

بنا به گفته دکتر ثمره السادات بنی جمالی رئیس اداره تأمین و توزیع پزشکان حوزه درمان، کمیته جذب نیروهای تخصصی با هدف دسترسی عادلانه به امکانات درمانی و افزایش کمیت و کیفیت ارائه خدمات در رشته های تخصصی برای جذب و معرفی نیروی های متخصص برگزار می شود.

رئیس اداره تامین و توزیع پزشکان با اشاره به جذب نیروهای تخصصی در قالب عقد قرارداد کارانه، اظهار داشت: 22 پزشک در رشته های بیهوشی، قلب و عروق، بیماری های کودکان، جراحی عمومی، روانپزشکی، زنان و زایمان، فلوشیپ درد، داخلی، عفونی و طب اورژانس در مراکز مذکور جذب و بکارگیری می شوند.

دکتر بنی جمالی در خاتمه یادآور شد: با در نظر گرفتن کمیته قبلی برگزار شده مجموعاً مجوز جذب 45 پزشک درمانی در مراکز تابعه آموزشی صادر شده است.

گفتنی است، دبیر کمیته 3 نفره جذب نیروهای تخصصی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می باشد، و کمیته مذکور برای جذب پزشک درمانی در بیمارستان های آموزشی و کمک به تأمین نیرو در بیمارستان های درمانی و بخش های درمانی مراکز آموزشی تشکیل می شود.

• News group : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • News code : 122252
keywords