اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

• تاریخ انتشار : 1400/11/27 - 15:08
  • تعداد بازدیدکننده : 318
در قاب مددکاران نمونه کشوری و دانشگاهی:

مددکاران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جمع برترین های کشوری

مددکاران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جمع برترین های کشوری

مددکاران اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با کسب 5 رتبه در جمع برترین های مددکاری کشور قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، شهره سادات میرباقری مسئول مددکاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از میان ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی کشور در جمع مسئولین مددکاری اجتماعی نمونه برتر قرار گرفت.

براساس رتبه بندی کشوری علاوه بر مسئول مددکاری اجتماعی نمونه کشوری، کبری شیرزاد مسئول مددکاری اجتماعی بیمارستان طرفه نیز بعنوان مددکار نمونه بیمارستانی کشوری برگزیده شد.

همچنین اسماعیل راشدی مسئول مددکاری اجتماعی بیمارستان آیت اله طالقانی، زهرا فراهانی مسئول مددکاری بیمارستان شهدای تجریش و رضا نصری مسئول مددکاری اجتماعی بیمارستان کودکان مفید نیز بعنوان مددکار اجتماعی فعال در کمیته مشورتی اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزیده شدند.

براساس رتبه بندی دانشگاهی توسط معاونت درمان دانشگاه، کبری شیرزاد از بیمارستان طرفه، زهرا فراهانی از بیمارستان شهدای تجریش، لیلا نیکی قلی زاده از بیمارستان شهید مدرس، بهمن مرادی از بیمارستان شهدای گمنام، پروانه سلحشورنژاد از بیمارستان مهدیه و صبا میرسیان از بیمارستان شهدای پاکدشت به ترتیب رتبه های اول تا ششم مددکار اجتماعی نمونه دانشگاهی را کسب کردند.

شایان ذکر است شهره سادات میرباقری برای سومین سال متوالی بعنوان مسئول برتر در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزیده می شود.

رتبه بندی مددکاران اجتماعی فعال در دانشگاه های علوم پزشکی کشور توسط معاونت درمان وزارت بهداشت براساس شیوه نامه ارزیابی عملکرد حوزه مددکاری اجتماعی ابلاغیه وزارت بهداشت انجام گرفت.

گفتنی است کمیته تخصصی انتخاب مددکاران نمونه کشوری، براساس شاخص هایی نظیر تیپ دانشگاه، اجرای پروتکل های ابلاغی، فعالیت های نوآورانه، مهارت های تخصصی، کیفیت آموزش پرسنل و بیماران و همکاری در تولید محتوا به انتخاب مددکاران اجتماعی برگزیده در سطح کشوری و دانشگاهی پرداخت.

• گروه خبری : 113753