• تاریخ انتشار : 1400/12/24 - 11:17
معاون درمان دانشگاه در نشست معاونین درمان بیمارستان ها:

معاونین درمان در بهبود خدمات کیفی و کمی درمان نقش بسزایی دارند

معاونین درمان در بهبود خدمات کیفی و کمی درمان نقش بسزایی دارند

دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه با نزدیک شدن به روزهای پایان سالی 1400، در نشستی از زحمات معاونین درمان بیمارستان های تابعه دانشگاه قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، معاون درمان دانشگاه در جمع معاونین درمان بیمارستان های دانشگاهی تابعه دانشگاه، نقش معاونین درمان در بهبود خدمات کیفی و کمی درمان بیمارستان ها را بسیار حیاتی و موثر عنوان کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر تعامل بیشتر معاونت درمان با معاونین درمان در سال پیش رو، اظهار داشت: معاونین درمان بیمارستان ها بازوی قدرتمند معاونت درمان در تحقق اهداف این حوزه در بیمارستان ها محسوب می شوند.

سپس، پیرامون دستورالعمل ها و بخشنامه های مرتبط با شرح وظایف معاونین درمان در بیمارستان ها مواردی ارائه و مورد بحث قرار گرفت.

در خاتمه نشست معاون درمان دانشگاه با اهدا لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود، از زحمات و تلاش های معاونین درمان در خاتمه سال 1400 تقدیر و قدردانی کرد.

گفتنی است دکتر بهرام چوبان معاون فنی، دکتر سید محمدرضا یثربی معاون اجرایی و جمعی از مدیران حوزه درمان نیز در نشست معاونین درمان بیمارستان ها حضور داشتند.