• تاریخ انتشار : 1403/07/11 - 11:26
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان

نشست شورای مدیران برگزار شد

نشست شورای مدیران معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در تاریخ سه شنبه 10 مهرماه 1403 با حضور معاون درمان دکتر رضا زندی و معاون فنی دکتر سیدمحمد اساعیل فضل هاشمی و سایر مدیران ستادی برگزار شد.

شورای مدیران

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، نشست شورای مدیران معاونت درمان در تاریخ سه شنبه ۱۰ مهرماه ۱۴۰۳ با حضور معاون درمان دکتر رضا زندی و معاون فنی دکتر سید محمد اساعیل فضل هاشمی و سایر مدیران ستادی برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر رضا زندی ضمن تقدیر و تشکر از مدیران ستادی در زمینهٔ سالم سازی، مبارزه با فساد و تسهیل فرایند‌ها ، بر انجام کار درست مربوط به سلامت مردم نیز اصرار ورزید.

وی افزود به کارگیری و آموزش نسل جوان از اهمیت هاست، و از مدیران خواسته شد تا جایی که ممکن است نیروهای جوان را در کنار خود تعلیم و آموزش دهند.

در ادامه ی این نشست تعدادی از مدیران گزارش 6 ماهه خود را ارائه دادند .

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان