• تاریخ انتشار : 1403/07/14 - 07:58

نشست هم اندیشی با سرپرستاران بخش دیالیز

جلسه هم اندیشی با سرپرستاران بخش دیالیز در خصوص افزایش هماهنگی با حضور سرپرستاران مراکز دولتی، خصوصی و خیریه تابعه دانشگاه روز دوشنبه مورخ 9 مهرماه برگزار شد.

هم اندیشی با سرپرستاران بخض دیالیز

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بر حسب دستور معاون درمان دکتر رضا زندی ، در خصوص افزایش هماهنگی با سرپرستاران بخش همودیالیز مراکز دولتی، خصوصی و خیریه تابعه دانشگاه جلسه هم اندیشی با سرپرستاران بخش دیالیز روز دوشنبه مورخ ۹ مهرماه برگزار شد.

در ابتدا خانم مولا مدیر اداره پرستاری معاونت ضمن خوشامدگویی، از تلاش سرپرستاران و سایر پرسنل درمانی شاغل در بخش همودیالیز تقدیر و تشکر بعمل آورد و در ادامه خانم فرساد سرپرست اداره امور بیماری‌های خاص نیز ضمن تشکر از حضور سرپرستاران از در این جلسه خواستار افزایش همکاری مراکز با معاونت در جهت افزایش رضایت مندی بیماران شد.

در ادامه این هم اندیشی به تبادل اطلاعات در خصوص آخرین دستورالعمل‌های وزرات بهداشت و مشکلات مراکز پرداختند.

در انتهای جلسه تمامی مشکلات و نواقص صورت جلسه شد تا در اسرع وقت از طریق مسئولین ذی ربط پیگیری و به تمامی مراکز درمانی اطلاع رسانی شود.

شایان ذکر است این نشست با حضور ۳۱ سرپرستار بخش همودیالیز برگزارشد.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان