• تاریخ انتشار : 1401/06/15 - 15:46
معاون درمان در همایش تبیین برنامه ارتقای بهره وری بیمارستان‌ها :

هدف از برنامه بهره وری، ارتقای جایگاه مراکز درمانی است

هدف از برنامه بهره وری، ارتقای جایگاه مراکز درمانی است

معاون درمان دانشگاه در اولین روز از همایش تبیین برنامه ارتقای بهره وری بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه، اجرای این برنامه را تلاش بر دستیابی به جایگاه واقعی مراکز درمانی دانست.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه با اشاره به گسترش و نفوذ ابزارهای دیجیتال و فضای مجازی، بر استقرار سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی بعنوان ابزاری برای گسترش و اصلاح فرایندها و دسترسی به اطلاعات مناسب و به روز تاکید کرد.

وی افزود: بدون شک اصلاح امور و ارتقای کیفیت و کمیت خدمات سلامت محور بدون دسترسی به اطلاعات صحیح و قابل اندازه گیری ممکن نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، حرکت از بودجه محوری به سمت تامین درآمد با رویکرد ارائه خدمات تخصصی درمانی را یک ضرورت در برنامه ریزی های عملیاتی بیمارستانها را ضروری دانست. و بر افزایش منابع با تمرکز بر خدمت با کیفیت به مردم و ارتقای سطح سلامت در راستای اهداف کادر بهداشت و درمان تاکید کرد.

معاون درمان دانشگاه توزیع مناسب پرسنل کادر پرستاری در سطح دانشگاه را خواستار شد و تاکید کرد: اگر هدف کمیته‌های بهره‌وری حفظ و ارتقای جایگاه بیمارستان باشد بی تردید به هدف خود خواهید رسید.

وی، کیفیت عملکرد بخش‌های بستری، اصلاح فرایندها، اعتبار بخشی، افزایش رضایت مندی، استاندارد کردن زمان ویزیت، تقویت سیستم نوبت دهی اینترنتی و تلفنی و کاهش موراد کنسلی و استاندارد سازی زمان حضورفیزیکی را از جمله عوامل موثر بر ارتقای بهره‌وری عنوان کرد.

• گروه خبری : 120472