• تاریخ انتشار : 1403/03/21 - 09:18

هشتاد و هفتمین کمیته دانشگاهی مرگ مادر

هشتاد و هفتمین کمیته دانشگاهی بررسی مرگ مادر در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در راستای اجرای بهینه نظام کشوری مراقبت مرگ مادری، کمیته دانشگاهی مرگ مادر در روز شنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ در محل سالن جلسات معاونت درمان برگزار شد.

دکتر خدیجه مالمیر ، سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، در خصوص روند ارائه خدمات به مادران نیازمند به مراقبت ویژه، رعایت سطح بندی در ارائه خدمات به آن‌ ها و ارجاع به موقع از مراکز بهداشتی به منظور پیشگیری از موارد مشابه مطالبی را عنوان کرد.

در این جلسه سناریوی دو پرونده مرگ مادر باردار و مستندات مربوطه مطرح گردید و سپس اعضای کمیته فرآیند درمان و علل تهدید به مرگ مادران باردار پرخطر را ارزیابی و در این خصوص به تبادل نظر پرداختند.

مدیر گروه زنان دانشگاه، سوالاتی در رابطه با مراقبت‌ های ارائه شده از سوی پزشکان متخصص در حین بارداری و بستری عنوان کردند و پس از توضیحات ارائه دهندگان خدمات به مادر متوفی وتبادل نظر، مداخلات لازم طراحی گردید.

این جلسه با حضور مدیریت نظارت و اعتبار بخشی، مدیر پرستاری و ستاد هدایت معاونت درمان، مدیر گروه زنان، رئیس گروه پریناتالوژی، نماینده معاونت آموزشی و معاونت بهداشتی، سرپرست اداره مامایی معاونت درمان، اساتید و اعضای هیئت علمی گروه‌ های مختلف تخصصی از قبیل زنان، بیهوشی، قلب، عفونی، پزشکی قانونی، مامایی و دیگر اعضای کمیته دانشگاهی مرگ مادر و بیمارستان‌ های مربوطه برگزار شد.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان

کمیته دانشگاهی مرگ مادر کمیته دانشگاهی مرگ مادر