• تاریخ انتشار : 1402/12/21 - 09:56
در آخرین نشست شورای مدیران معاونت درمان انجام شد :

هماهنگی های لازم با فرا رسیدن به روزهای پایان سال و تعطیلات نوروزی 1403

هماهنگی های لازم با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال 1402 و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی 1403 در آخرین نشست شورای مدیران معاونت درمان انجام شد

هماهنگی های لازم با فرا رسیدن به روزهای پایان سال و تعطیلات نوروزی 1403

هماهنگی‌های لازم با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی ۱۴۰۳ در آخرین نشست شورای مدیران معاونت درمان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آخرین نشست شورای مدیران معاونت درمان دانشگاه با حضور دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه و کلیه مدیران ستادی، پیرامون بررسی مسائل مرتبط با حوزه درمان و چگونگی فرایند خدمت رسانی مراکز درمانی بویژه بیمارستان‌های تحت پوشش و بازدیدهای نظارتی در اجرای طرح سلامت نوروزی دانشگاه تشکیل شد.

پس از بحث و بررسی و تدوین برنامه کاری مدیران و مجموعه‌های تحت سرپرستی، معاون درمان دانشگاه ضمن قدردانی از زحمات همکاران حوزه درمان دانشگاه، بر تداوم خدمت رسانی در ایام تعطیلات نوروزی تاکید کرد.

در خاتمه جلسه معاون درمان دانشگاه از زحمات و تلاش‌ های مدیران ستادی معاونت درمان تشکر و قددرانی کرد؛ و به رسم یادبود لوح تقدیر به همراه هدیه‌ایبه ایشان تقدیم شد.

همچنین در  پایان نشست شورای مدیران، مراسم جشن بازنشستگی خانم ناهید ملکی – مسئول واحد کارگزینی معاونت درمان – با حضور مدیران و همکاران برگزار شد. و به رسم یادبود هدایایی به ایشان اهدا شد.

گفتنی است آخرین نشست شورای مدیران با حضور دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه و مدیران ستادی این معاونت در روز یکشنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان

تصاویر