• تاریخ انتشار : 1399/12/09 - 09:47
مدیریت خدمات بیمارستانی برگزار کرد:

وبینار آموزشی با عنوان « تغذیه در مراقبت های ویژه » با حضور کارشناسان تغذیه

وبینار آموزشی با عنوان « تغذیه در مراقبت های ویژه » با حضور کارشناسان تغذیه

وبینار آموزشی با عنوان تغذیه در مراقبت های ویژه به همت واحد تغذیه مدیریت خدمات بیمارستانی و با حضور کارشناسان تغذیه بیمارستان های تابعه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: وبینار مذکور با هدف افزایش سطح علمی کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز درمانی با 3 امتیاز بازآموزی در روز یکشنبه 2 اسفندماه و با حضور 150 نفر از کارشناسان تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و علاقه مندان در دیگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور تشکیل شد.

مدرسین این دوره خانم ها دکتر ربیعی متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و زکیه فضیلتی کارشناس ارشد تغذیه بودند. که پیرامون موضوع وبینار مطالبی آموزشی را ارائه کردند.

در خاتمه این وبینار مسئول برگزار کننده این دوره ها فاطمه اورعی کارشناس مسئول تغذیه بالینی این معاونت، توانمندسازی آموزشی و بروزرسانی دانش کارشناسان تغذیه بیمارستانی را مهمترین هدف در شرایط اپیدمی بیماری کووید 19 عنوان کرد و از برگزاری کلاس های متنوع در همین راستا بعنوان یکی از اولویت های آموزشی در سال آینده، خبر داد.

گفتنی است وبینار آموزشی دیگری با هماهنگی واحد تغذیه معاونت درمان دانشگاه با عنوان رژیم های غذایی و ورزش درمانی در دیابت با حضور دکتر سوده رازقی متخصص تغذیه و دکتر مریم ابوالحسنی متخصص طب ورزشی از استادان دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی و تهران در روز چهارشنبه 8 بهمن ماه در معاونت درمان برگزار شد.