search info "Enter"push

• View : 135
  • Visitor : 124
  • Study time : 1 دقیقه
در معاونت درمان دانشگاه :

پنجمین کمیته تخصصی درمان و مراقبت از خانواده و جوانی جمعیت برگزار شد

پنجمین کمیته تخصصی درمان و مراقبت در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کمیته تخصصی درمان و مراقبت در راستای سیاست های کلی جمعیت و اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی با حضور اعضای کمیته درمان، نماینده سازمان مردم نهاد نفس و نماینده معاونت غذا و دارو تشکیل شد.

در کمیته مذکور دکتر شهریار جانبازی مدیر خدمات بیمارستانی معاونت درمان ضمن قدردانی از حضور اعضای این کمیته و بیان مطالبی در خصوص تبعات پدیده سالمندی، جوان بودن جمعیت را نشان پویایی جامعه دانست.

وی با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته، اظهار داشت: بدون شک طرح جوانی جمعیت از اهمیت بالایی برخوردار بوده و کارکنان حوزه درمان و بهداشت این موضوع را باید در اولویت کاری خود قرار دهند.

در این کمیته ضمن معرفی قرارگاه کشوری و مردمی نفس، اقدامات نجات، حمایت و پشتیبانی، فرهنگ سازی و آموزش و پژوهش، بعنوان چهار محور اصلی اقدامات پیشگیری از وقوع سقط مورد بررسی قرار گرفت.

در خاتمه پس از بحث و تبادل نظر و ارائه پاسخ به سوالات شرکت کنندگان در این نشست، مقرر شد جهت اجرای هر چه بهتر سیاست های قرارگاه جوانی جمعیت جلسات کمیته با فاصله کمتری برگزار شود.

گفتنی است پنجمین کمیته تخصصی درمان و مراقبت در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در روز دوشنبه 30 مرداده ماه سال جاری برگزار شد.

• News group : عمومی در حوزه درمان
  • News code : 130932