• تاریخ انتشار : 1403/06/26 - 09:58

پیام تبریک دکتر رضا زندی معاون درمان

دکتر رضا زندی 26 شهریور ماه ، روز فوریت های پزشکی و اورژانس را به کلیه ی پرسنل شاغل در اورژانس و فوریت های پزشکی تبریک گفت.

تبریک دکتر رضا زندی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پیامی روز فوریت های پزشکی و اورژانس را تبریک گفت .

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ، متن پیام تبریک دکتر رضا زندی بدین صورت است :

امروزه با افزایش شیوع و بروز حوادث طبیعی و غیرطبیعی ، نقش اورژانس و مدیریت حوادث پیش بیمارستانی و به طبع آن خدمات شایسته و بدون شائبه این عزیزان در طول شبانه روز و در شرایط و محیط های مختلف بیش از هر زمان دیگری هویدا بوده که این تلاش ها مایه آرامش و دلگرمی مردم است.

تلاشگران عرصه فوریت های پزشکی و اورژانس از اولین کسانی هستند که مردم در زمان وقوع حوادث و یا بروز بیماری ها با این زحمتکشان تماس و درخواست کمک و دریافت خدمات سلامت می نمایند و جهادگران عرصه نجات جان آدمیان نیز، بلافاصله بر بالین بیماران و مصدومین حاضر شده و مراقبت و ارتقای سلامتی جسمی و روانی آن ها را بر عهده می گیرند که این نشان دهنده سطح اهمیت خدمات ارزشمند شغلی‌شان است.

26 شهریور ماه روز فوریت های پزشکی و اورژانس، روز خدمت رسانی و احترام به انسان ها است.
این روز، روز انسان های دارای خصایص اخلاقی بالا، بهره مند از دانش، مهارت، خلاقیت و توانگری است.

اینجانب روز فوریت های پزشکی و اورژانس را به کلیه ی پرسنل شاغل در اورژانس و فوریت های پزشکی تبریک عرض نموده و از خداوند متعال کامیابی، توفیقات روزافزون و عاقبت به خیری را برای همگان مسئلت می نمایم.

دکتر رضا زندی - معاون درمان
  • گروه خبری : عمومی در حوزه درمان