اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

• تعداد بازدیدکننده : 91

پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را به همه مسلمانان جهان بویژه همکاران و همراهان دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، متن پیام معاون درمان دانشگاه به این شرح است:

بنام خداوند جان آفرین

خداوند منان را شاکریم که فرصتی عطا نمود تا باری دیگر مهمان برکات معنوی و روحانی ماه مبارک رمضان شویم و به وسعت ظرفیت‌های وجودیمان از آن بهره مند گردیم.

فرا رسیدن عید سعید فطر؛ عید بندگی، رهایی از قید و بندهای نفسانی و حرکت در مسیر خودسازی را به مسلمانان جهان بویژه خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تلاشگران خستگی ناپذیر حوزه سلامت تبریک می‌گویم.

تلاش‌های شبانه روزی و خالصانه همه جامعه سلامت در این ماه مبارک پربرکت، به یقین در زمره طاعات و عبادات خاصه این ماه منظور و ثبت خواهد شد؛ چرا که هر قدمی برای کاستن درد و نگرانی از تن و جان مردم، دعای خیر آنها را بدرقه زندگی مان خواهد کرد.

امید آنکه در سالی که عید مسلمانان و بهار دل‌ها با بهار طبیعت همراه شده است، با روحی آکنده از حس خدمت و تکریم همه بیماران و دردمندان با تکیه بر همدلی و نوع دوستی، صفحه‌ای جدید در ارائه خدمات درمانی به ثبت برسانیم.

ضمن تبریک و شادباش مجدد عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، برای همکاران و همراهان ارجمند حوزه درمان دانشگاه و خانواده‌های معزز آنان، سلامتی و توفیق روزافزون را در جهت تحقق آرمان‌های نظام سلامت از درگاه خداوند سبحان مسئلت دارم.

دکتر رضا زندی

معاون درمان دانشگاه