• تاریخ انتشار : 1403/01/13 - 13:35
کلّ منْ علیْها فانٍ ویبْقىٰ وجْه ربّک ذو الْجلال والْإکْرام (سوره الرحمن/ آیه۲۶)

پیام تسلیت درگذشت همکار گرامی جناب آقای میررحیمی

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه در پیامی درگذشت جناب آقای حمیدرضا میررحیمی، از همکاران گرانقدر این معاونت را به همکاران و خانواده محترم ایشان تسلیت عرض می‌نماید

تسلیت درگذشت همکار گرامی جناب آقای میررحیمی

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه در پیامی درگذشت جناب آقای حمیدرضا میررحیمی، از همکاران گرانقدر این معاونت را به همکاران و خانواده محترم ایشان تسلیت عرض می‌ نماید.

متن پیام روابط عمومی معاونت درمان   دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتیبدین شرح است:

بازگشت همه به سوی اوست

با نهایت تأسف و تأثر درگذشت همکار عزیزمان جناب آقای حمیدرضا میررحیمی را به خانواده محترم آن مرحوم و کلیه همکاران تسلیت عرض می‌نمائیم.

در شب‌های لیالی قدر، از خداوند بزرگ برای آن مرحوم غفران واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبری جمیل و اجری جزیل  مسئلت داریم.

روحش شاد و یادش گرامی باد.

شایان ذکر است مراسم سوم و هفتم این عزیز از دست رفته، در روز پنجشنبه ۱۶ فروردین ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۳۰/۱۵ الی ۱۷ در حسینیه بزرگ اوین واقع در خیابان کچویی برگزار می‌شود.

حضور سروران گرامی باعث شادی روح آن مرحوم و تسلی خاطر بازماندگان خواهد بود.

گفتنی است جناب آقای حمیدرضا میررحیمی بعنوان مشاور حقوقی حوزه درمان در این معاونت مشغول به فعالیت بودند.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان