• تاریخ انتشار : 1398/04/17 - 08:24

کارگاه تشخیص آزمایشگاهی بیماری مالاریا با حضور بیمارستان های دولتی و خصوصی برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه آموزشی "تشخیص آزمایشگاهی بیماری مالاریا" توسط مدیریت امور آزمایشگاه های این معاونت جهت بیمارستانهای دولتی و خصوصی تحت پوشش برگزار شد.

کارگاه مذکور باحضور 60 نفر از کارشناسان علوم آزمایشگاهی بیمارستان های خصوصی و دولتی تحت پوشش دانشگاه در روز یکشنبه 15 تیرماه در بیمارستان شهید مدرس تشکیل شد.

روش های تشخیص آزمایشگاهی، نحوه استفاده از کیت RDT، چگونگی گزارش بیماری مالاریا و آموزش هایی با عناوین وضعیت مالاریا در ایران، تشخیص آزمایشگاهی، مروری بر چک لیست، علائم بالینی، نحوه ارزشیابی آزمایشگاه و چگونگی گزارش دهی بیماری از جمله مطالب مطرح شده در این کارگاه بود.

گفتنی است موضوعات مطرح شده در این کارگاه توسط استادان و کارشناسانی از مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، کارشناس آزمایشگاه مرجع سلامت و استاد انگل شناسی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران تدریس شد.

درخاتمه کارشناسان اداره امور آزمایشگاه ها سوالات و مشکلات مربوطه درخصوص تشخیص این بیماری را مطرح و راهکارهای لازم مورد بررسی قرار گرفت.