اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

سوال 1: نحوه تعیین محل برای شروع یا ادامه انجام خدمات موضوع قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان پزشکان عمومی به چه صورت است؟

تعیین محل تمامی پزشکان عمومی برای انجام خدمت موضوع قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان براساس اولویت سامانه رشد می باشد و متقاضیان بایستی در ابتدا در سامانه رشد ثبت نام بنمایند. پس از قرار گرفتن در اولویت تعیین محل براساس خروج نیروهای طرحی در هر یک از مراکز/بیمارستان ها تعیین محل میگردند.

سوال 2: نحوه فعالیت بصورت قراردادی در بیمارستان های شهرستان های تابعه به چه صورت است؟

به این منظور فرد متقاضی یا با تماس به اداره تامین و توزیع پزشکان به شماره 66705175 و یا مراجعه به بیمارستان های مورد نظر از نیاز بیمارستان های شهرستان های تابعه مطلع می گردد و پس از ارائه درخواست شخصی و پروانه مطب شهر مورد نظر بمنظور صدور ابلاغ به معاونت درمان معرفی می گردند.

سوال 3: نحوه فعالیت بصورت قراردادی در مراکز آموزشی داخل شهر تهران به چه صورت است؟

به این منظور فرد متقاضی یا با تماس به اداره تامین و توزیع پزشکان به شماره 66705175 و یا مراجعه به مراکز مورد نظر از نیاز مراکز تابعه مطلع می گردد و پس از ارائه درخواست شخصی و پروانه مطب شهر تهران و تکمیل فرم های کمیته 3 نفره بررسی نیروهای تخصصی درمانی در مراکز آموزشی بمنظور صدور ابلاغ به معاونت درمان معرفی می گردند.در معاونت درمان پس از اخذ موافقت در کمیته مورد نظر به معاونت توسعه معرفی می گردند.

سوال 4: نحوه صدور گواهی اشتغال به کار برای نیروهای قراردادی شاغل در بیمارستان ها و مراکز تابعه به چه صورت است؟

باید مدارک و مستندات لازم (ابلاغ معاونت توسعه، گواهی عملکرد به میزان حداقل 96 ساعت در هر ماه) از طرف بیمارستان/مرکز ارسال گردد و پس از بررسی توسط این اداره به اداره نظارت و بازرسی به منظور صدور گواهی مذکور ارجاع می گردد.

سؤال5 : انجام طرح یکماهه دستیاران سال آخر در رشته های وزارتی (زنان و زایمان- بیهوشی- رادیولوژی- جراحی عمومی جراحی مغز و اعصاب) به چه صورت می باشد؟

ابتدا ماهها توسط مدیر گروه محترم رشته ها تعیین ، سپس در پایان هر ماه شهرهای که باید دستیارن برای انجام طرح یکماه بروند از سوی وزارتخانه اعلام و با توجه به تعیین شهر مورد درخواست توسط دستیار حکم ماموریت برای ایشان صادر می شود

سوال6: گواهی انجام طرح یکماهه به چه صورت صادر می شود؟

زمانی که دستیار با توجه به حکم صادره از سوی وزارت متبوع طرح یکماهه را به پایان رسانده است گواهی انجام طرح توسط معاونت درمان دانشگاه محل خدمت طرح به معاونت درمان شهید بهشتی ارسال می نمایند و معاونت درمان طی نامه این گواهی را به وزارت متبوع و رونوشت آن معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی ارسال می نماید.

سوال 7: ثبت نام دستیاران سال آخر دانشگاه در سامانه آواب (کنترل پزشکان) چه زمانی و به چه صورت می باشد؟

سوال 8: تعیین محل فارغ التحصیلان هر سال در کدام سامانه و چه زمانی می باشد؟

در سامانه آواب (کنترل پزشکان) و زمان آن در سایت وزارت بهداشت قسمت توزیع نیروی تخصص اعلام می گردد

سوال 9 : نقل و انتقال  نیروی متعهد خدمت ضریب کا به چه صورت می باشد؟

سامانه آواب (کنترل پزشکان) که زمان آن توسط وزارت متبوع اعلام می گردد ثبت نام نموده ، درخواست و مدارک لازم را بارگزاری می کنند ، مدارک بررسی و در صورت موافقت با درخواست ایشان ، باید از دانشگاه محل خدمت اعلام نیاز دریافت نمایند و سپس معرفینامه توسط وزارت صادر گردد.

سوال 10: نحوه صدور پایان تعهدات پزشکان متخصص متعهد خدمت به چه صورت می باشد؟