• تاریخ انتشار : 1399/04/30 - 12:52
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

اجرای طرح غربالگری سلامت روان کادر پرستاری بیمارستان های تابعه دانشگاه

اجرای طرح غربالگری سلامت روان کادر پرستاری بیمارستان های تابعه دانشگاه

مدیر اداره پرستاری معاونت درمان دانشگاه در کمیته توانمندسازی روانی اجتماعی تیم های پرستاری بیمارستان های دانشگاه از اجرای اولین فاز طرح غربالگری سلامت روان پرستاران در بیمارستان شهدای گمنام خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، فروغ مولا مدیر پرستاری دانشگاه در این نشست، درخصوص اهمیت طرح غربالگری و لزوم بررسی دقیق وضعیت سلامت روان پرستاران مطالبی را بیان کرد.

سپس فروغ مولا مدیر اداره پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص اهمیت طرح غربالگری و لزوم بررسی دقیق وضعیت سلامت روان پرستاران مطالبی را بیان کرد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به چگونگی حضور کارشناسان سلامت روان در بیمارستان ها به تبیین نحوه انجام غربالگری پرداخت.

به گفته مدیر پرستاری دانشگاه، این طرح در فاز اول برای کادر پرستاری بیمارستان شهدای گمنام اجرا می شود.

در این جلسه دکتر غفارزاده رزاقی رئیس گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت امور بهداشتی دانشگاه نیز بر  اهمیت توانمندسازی روانی اجتماعی کادر پرستاری تاکید کرد.

در ادامه جلسه کارشناسان نظرات و پیشنهادات خود درخصوص چگونگی اجرای طرح را بیان کرده و زهره شفیعی کارشناس پرستاری معاونت درمان دانشگاه نیز به ارایه توضیحاتی در خصوص روند انجام کار پرداخت.

گفتنی است کمیته توانمندسازی روانی اجتماعی تیم های پرستاری مراکز پزشکی و بیمارستان های تابعه دانشگاه با حضور مدیر پرستاری دانشگاه، رییس گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد، کارشناسان سلامت روان معاونت امور بهداشتی و مدیریت پرستاری معاونت درمان، کارشناس مسئولان و کارشناسان سلامت روان مراکز بهداشت شرق، شمال و شمیرانات برگزارشد.