• تاریخ انتشار : 1394/11/24 - 09:18

افتتاح پروژه های عمرانی در بیمارستان مفتح ورامین به مناسبت دهه فجر/همت خیرین در راستای اجرای هرچه بهتر طرح تحول سلامت

روابط عمومی معاونت درمان: در ساعات اولیه صبح روز21 بهمن ماه و در آستانه سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، پروژه های عمرانی در بیمارستان شهید دکتر مفتح ورامین افتتاح و کلنگ ساخت کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی به زمین زده شد.

این مراسم با حضور مهندس خانساری فرماندار ورامین، دکتر رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست  جمهوری، دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه، دکتر معززی معاون اجرایی معاونت درمان، ریاست و مدیریت بیمارستان و جمعی از مسئولان شهرستان  برگزار شد.

بنا براین گزارش در این مراسم بخش شیمی درمانی، پاویون پزشکان شماره 1 و 2، اتاق انتظامات و سالن انتظار همراهان وآشپزخانه بیمارستان با تجهیزات صنعتی افتتاح شد و اکوکاردیوگرافی،  آندوسکوپی و سیستم نمایشگر دیجیتال  LEDبه ابعاد 3 در 4 ، دوربین های مدار بسته و سیستم مانیتورینگ مرکزی، فیبر نوری و خط تلفن نوبت دهی  E1نیز رسما مورد بهره برداری قرار گرفت.

همچنین کلنگ کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی به زمین زده شد و در خاتمه ساختمان در حال احداث بیمارستان مشتمل بر بخشهای اورژانس، دیالیز و تالاسمی و همچنین واحد تصویر برداری، MRI  و CT Scan  و سونوگرافی مورد بازدید قرار گرفت.

شایان ذکر  است اعتبار ساخت و بهسازی پاویونهای پزشکان، آشپزخانه، اتاق انتظار همراهان، دستگاه اکوکاردیوگرافی و نمایشگر دیجیتال دوربین های مدار بسته و سیستم مانیتورینگ مرکزی، فیبر نوری و خط تلفن نوبت دهی  E1از محل اعتبارات طرح تحول سلامت و بخش شیمی درمانی ویدئو آندوسکوپ با همت خیرین سلامت تامین شده است  و بالغ بر 11 میلیارد پانصد و شصت میلیون ریال هزینه صرف پروژه های فوق شده است.

گفتنی است احداث کلینیک ویژه با وسعت 2400 متر مربع در چهار طبقه مبلغی بیش از پنجاه میلیارد ریال هزینه در بر خواهد داشت.